Chonburi lanseeraa 73 yhteisön eristysaluetta Covid-19-potilaille, selitämme kaikki erilaiset sairaalatyypit Covid-19-potilaille

Chonburi -

Chonburin viranomaiset ovat käynnistäneet yhteensä 73 Community Isolation (CI) -aluetta paikallisille Covid-19-tartunnan saaneille potilaille 11 piirissä.

Yhteisön eristyskeskusta käytetään pääasiassa Covid-19-potilaille, joilla on lieviä tai nollaan Covid-19-oireita ja jotka eivät pysty eristämään itseään, mikä Thaimaassa vaatii tiukkoja vaatimuksia ja on harvinaista pääasiassa siksi, että suurin osa thaimaalaisista asuu yleensä suurissa, monissa jäsen- ja sukupolvien perheet, ei yksin tai rajoitettujen ihmisten kanssa.

Community Isolation on uusi ja toinen vaihtoehto niille, joiden Covid-19-testi on positiivinen, ja auttaa säästämään arvokkaita sairaalasänkyjä ja resursseja niiltä, ​​joilla on kohtalaisia ​​tai vaikeita oireita. Thaimaan nykyisen strategian mukaan jokaista Covid-19-potilasta on seurattava, vaikka se olisi oireeton, vaikka joitain vaihtoehtoja itseeristykseen alkaa olla saatavilla rajoitetusti, mutta kuten mainittiin, niillä on tiukat vaatimukset.

Tärkeimmät vaihtoehdot niille, joiden testi on positiivinen tällä hetkellä, ovat:

- Sairaalat - varattu vakaville / kohtalaisille potilaille tai yksityiset niille, jotka haluavat maksaa yksityisistä huoneista / jne.

- Kenttäsairaalat - Suuremmat "kasarkki"-tyyliset sairaalat, enimmäkseen lieville potilaille sekä joillekin oireettomille. Niitä käytetään enimmäkseen niille, joilla on budjetti ja joilla ei ole varaa sairaalaan tai sairaalan yksityiseen huoneeseen, sekä jos huoneita puuttuu muualta. Thaimaan kansalaiset, useimmat siirtotyöläiset ja ulkomaalaiset sosiaaliturvan piirissä olevat työntekijät saavat ilmaista hoitoa, mutta heille ei taata yksityistä huonetta jne. Ulkomaalaisen, jolla ei ole sosiaaliturvaa, on maksettava omat kulunsa/käytettävä omaa vakuutustaan. Muista, että kaikki vakuutukset eivät kata oireetonta karanteenia.

- Sairaalat (oikeinkirjoitustarkoitettu) - Käytetään ensisijaisesti lieviin/oireettomiin ja karanteeniin aiempien tapausten lähikontakteina, mutta ovat tällä hetkellä negatiivisia Covid-19:n suhteen. Nämä ovat enimmäkseen hotelleja, jotka olivat aiemmin karanteenissa ulkomailta palaaville ihmisille, ja sinne menevät useimmat lähikontaktit tai riskikontaktit, jotka eivät voi eristyä (kuten asuminen suuren perheen kanssa).

- Yhteisön eristäminen - Kuvattu tässä artikkelissa.

-Itseeristyminen - Kuvattu tässä artikkelissa.

-Bubble and Seal-Nämä ovat tehtaita, teollisuusalueita, rakennusleirejä, siirtotyöläisten asuntoloita ja muita paikkoja, joissa on yleensä paljon ihmisiä, jotka asuvat ja työskentelevät samalla alueella, yleensä enimmäkseen siirtotyöläisiä. Tämä menetelmä olennaisesti sulkee koko tehtaan/tapahtumapaikan ulkomaailmalta ja erottaa ihmiset, jotka ovat positiivisia Covid-19:lle, niistä, jotka eivät ole paikalla kenttäsairaaloissa. Joissain tapauksissa tehdas saa jatkaa toimintaansa, mutta kukaan ei pääse sisään tai poistumaan tiloista. Apua antavat työministeriö tai yrityksen/tehtaan/rakennustyömaan omistajat.

Pakhathorn Thienchain johtama Chonburin tartuntatautikomitea on määrännyt Chonburin maakunnan paikallishallinnon organisaatiot perustamaan yhteisöön eristyskeskuksia, joissa on yhteensä 73 erillistä paikkaa provinssin laajuisesti.

Mitä tulee Banglamungin alueelle, seitsemään paikallishallinnon organisaatioon on perustettu noin 7 yhteisön eristyskeskusta, joissa on yhteensä 7 potilasta.

Noin 80 vuodepaikkaa on asennettu Huai Yain osakuntaan, 20 on Nong Pla Lain kuntayhtymään, 40 on Nong Pruen osakuntaan, 48 on Pongin osakuntaan, 25 on Takhian Tian osakuntaan, 50 sänkyä on Khao Mai Kaew'ssa. Subdistrict Administrative Organisation ja 28 vuodepaikkaa on saatavilla Bang Lamung Subdistrict Municipalityssä.

Yhteisön eristämisen pääpaikka Bang Lamungin osa-alueella sijaitsee Ruan Thip Residencessä Naklua Roadilla (Bang Lamungin poliisiaseman vieressä).

Läänin kansanterveysviranomaiset ovat myös asettaneet joitain kriteereitä vahvistettujen Covid-19-tapausten hyväksymiselle CI-tiloihin ja että kyseessä on uusi tai toipumassa oleva potilas.

Tartunnan saaneet potilaat hyvin Lievät tai oireeton kaikissa ikäryhmissä saavat mielenterveysarvioinnin mielenterveysosaston yksilöllisen arviointilomakkeen mukaisesti ennen kuin heidät otetaan CI-laitokseen lääkärin harkinnan mukaan.

Lisätietoja soita numeroon 038-111 602 (yhteisön eristyspaikka: CI), Bang Lamungin alue, Chonburin maakunta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.