Yksi ihminen kuoli, kaksi loukkaantui, kahden kerrotaan pakenevan paikalta kuolemaan johtaneen auto-onnettomuuden jälkeen Ban Buengin alueella tänä aamuna, kuljettajalla oli narkolepsia

Ban Bueng -

Yksi ihminen kuoli välittömästi ja kaksi matkustajaa loukkaantui vakavasti, kun heidän lava-autonsa törmäsi perävaunuun ennen kuin putosi tien reunasta Ban Buengin alueella Chonburissa tänä aamuna, 1. elokuuta.

Varhaiset tutkintayritykset näyttävät osoittavan, että kuljettaja joka sairastaa narkolepsiaa, mutta jatkoi silti ajamista perheensä varoituksista huolimatta, saattoi nukahtaa.

Poliisi ja vapaaehtoiset lääketieteelliset työntekijät saapuivat paikalle noin klo 11 saatuaan hälytyksen kuolemaan johtaneesta tapauksesta tiellä 30 (saapumassa Koratiin) Nong Phai Kaew -alueella.

Havaittiin 50 metrin päässä onnettomuuspaikalta tieltä pudonnut lava-auto hylätyllä pellolla, joka oli pahoin vaurioitunut, kun sen etupelti oli kiinnitettynä tien varteen pysäköidyn HINO-perävaunun taakse.

Rauman sisältä löydettiin kolme ihmistä. Matkustajan istuimella istunut 70-vuotias isä kuoli, kun taas 50-vuotias kuljettaja ja yksi muu matkustaja, joiden henkilöllisyys jäi tuntemattomaksi, loukkaantui vakavasti. Heidät kuljetettiin välittömästi paikalliseen sairaalaan. Viranomaiset eivät julkistaneet heidän nimeään.

Alustava tutkinta paljasti, että romutussa ajoneuvossa oli 5 matkustajaa ennen tapahtumaa. Paikalta löydettiin kuitenkin vain kolme. Kahden jäljelle jääneen matkustajan kerrottiin paenneen onnettomuuspaikalta, vaikka oli epäselvää, miksi ja missä kunnossa he olivat. Poliisi tutkii merkkejä kahdesta kadonneesta matkustajasta.

Perävaunun kuljettajan mukaan hän ajoi Map Eiangin alueelta ja suuntasi Prachinburiin. Hän ajoi vasemmalla kaistalla, kun hän kuuli voimakkaan kolariäänen ajoneuvonsa takaa. Sivupeilistä hän näki toisen osapuolen ajoneuvon putoavan tien reunasta ja väitti nähneensä kahden matkustajan hyppäävän ulos kuorma-autosta. Tämän jälkeen 47-vuotias kuljettaja pysähtyi ja astui alas nähdäkseen tilanteen ennen kuin soitti välittömästi poliisin ja pelastushenkilöstön apuun.

Vainajan omaiset saapuivat myöhemmin paikalle saatuaan tiedon tapahtuneesta. Yksi heistä paljasti, että vainaja ja kuljettaja olivat isä ja poika, jotka lähtivät kotoaan Ao Udomista ostamaan puuta Prachinburin maakunnassa yhdessä jälleenmyyjän kanssa.

He totesivat, että kuljettajalla oli myös jokin perussairaus ja hänellä oli narkolepsia. He varoittivat häntä aiemmin ajamasta, koska siitä voi tulla erittäin vaarallista. Valitettavasti traaginen tapahtuma kuitenkin tapahtui. Omaiset eivät tienneet, ketkä olivat kaksi matkustajaa, jotka pakenivat paikalta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.5 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.