Rayong ilmoittaa ennätyskorkeasta 670 Covid-19-tapauksesta, kuvernööri vastustaa enimmäismäärärajoituksia, kuten Bangkok tai Chonburi

Rayong –

Rayongin kansanterveystoimisto tänään (31. heinäkuutast) on ilmoittanut ennätyskorkeudesta, 670 uudesta ja vahvistetusta Covid-19-tapauksesta.

Tämä tekee yhteensä 7,470 19 Covid-XNUMX-tapausta Rayongissa tämän äskettäisen tartuntakierroksen alkamisen jälkeen huhtikuun alussa.

Näistä 670 uudesta tapauksesta 607 löydettiin kontaktien jäljittämisen ja sairaaloiden kautta ja 63 aktiivisen tapaustutkimuksen kautta.

Näistä 670 uudesta tapauksesta 631 löydettiin Rayongista ja 39 uutta tapausta siirrettiin muista provinsseista sairaanhoitoon. Suurin osa Rayongin kuvernöörin mukaan tulee tehtailta ja markkinoilta sekä niihin liittyvistä työntekijöiden asunnoista.

Näistä 7,470 5,983 tapauksesta 1,487 XNUMX on thaimaalaisia ​​ja XNUMX XNUMX ulkomaalaisia/siirtotyöläisiä.

Lisäksi yhteensä 2,853 22 ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja täysin toipunut, ja yhteensä XNUMX kuolemantapausta on rekisteröity tämän nykyisen aallon alkamisen jälkeen. Vieritä alas nähdäksesi kuvernöörin ajatukset tilanteesta.

Rayongin kuvernööri Channa Eiamsang ilmoitti Rayongin asukkaille myöhään eilen illalla: "Covid-19-tilanne Rayongissa on tulossa vakavammaksi. Uusien ja vahvistettujen tapausten määrä on lisääntynyt erittäin nopeasti tehtaiden ja rakennustyöläisten leireillä tapahtuneen aktiivisen tapausselvityksen ansiosta.

"Monet ihmiset ovat huolissaan ja ehdottavat lisää rajoituksia ja joitain sulkemistyylisiä toimenpiteitä markkinoilla, ostoskeskuksissa, ravintoloissa ja liikuntapaikoissa sekä pakollisia ulkonaliikkumiskieltoja ja matkustusrajoituksia, rantojen sulkemista, olennaisesti samoja toimenpiteitä kuin Chonburissa, Bangkokissa ja 11 muuta maakuntaa."

"Olemme huolissamme tästä, johon keskitymme. Jos teemme nämä rajoitukset, paraneeko tilanne vai kärsivätkö ihmiset, joilla ei ole vakituista työpaikkaa ja joilla ei ole korvausta, enemmän kipua? Tämä erityinen lausunto, TPN huomauttaa, näyttää viittaavan lahjoituksiin ja ruokalinjoihin, jotka ulottuvat tuhansiin, erityisesti Pattayan alueella ankarien rajoitusten vuoksi työttömiltä.

”Toistaiseksi emme ole vielä päättäneet lisärajoituksista tai sulkemisista. Tarvitsemme kuitenkin kaikkien yhteistyötä välttääksemme turhaa matkustamista maakunnan halki. Vältä osallistumasta suurien ryhmien toimintaan ja noudata tarkasti mittoja.”

 

 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.