Phuketin kuvernööri antaa uuden määräyksen, joka käytännössä kieltää kotimaan matkailun ja matkustamisen muutamaa olennaista poikkeusta lukuun ottamatta

Phuket -

Phuketin silta, lentokenttä ja laituri eivät salli kuka tahansa kotimaassa sisään 3. elokuuta alkaenrd elokuulle 16th, 2021 lukuun ottamatta 12 välttämätöntä syytä, mukaan lukien hätäajoneuvot ja tarvikkeet, Phuketin kuvernöörin tänä iltana antaman uuden tilauksen jälkeen.

On erittäin tärkeää huomata, että nämä ovat KOTIMAISIA rajoituksia eivätkä koske kansainvälisiä hiekkalaatikkomatkailijoita, etenkään lentokentän osalta.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew on tänä iltana (29. heinäkuuta) julkaissut ilmoituksen matkustusrajoitusten mittaamisen tehostamisesta, koska vahvistettujen Covid-19-tapausten määrä on noussut saarella jyrkästi. Lähes kaikki uudet tapaukset tulevat kotimaisista vierailijoista eivätkä Sandboxiin osallistuvilta kansainvälisiltä turisteilta.

Ilmoitus päättää,

  1. Kotimaisia ​​henkilöitä tai ajoneuvoja ei sallita Phuketin tarkistuspisteille, laitureille ja Phuketin kansainväliselle lentokentälle, lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:

1) Ambulanssit ja pelastuspalvelut

2) Lääkintätarvikkeet

3) Elintarvikkeet, kulutustavarat, maatalous- ja karjatuotteet

4) Bensiini ja kaasu

5) Rahaajoneuvot pankeista

6) Mediatulosteet ja -paketit

7) Henkilöt, joilla on pakollinen syy matkustaa lentokoneella lentolipulla saapumispäivänä. Tämän täytyy olla olennainen, kriittinen syy.

8) Lupa työskennellä Phuketin taudintorjuntaosaston kanssa

9) Valtion virastojen lupa, joilla on kiireellisiä tehtäviä Phuketissa

10) Tuomioistuinten tai tutkijoiden nimitykset

11) Rakennustarvikkeet ja kiinnityslaitteet liittyvät vain valtion hankkeisiin ihmisten ongelmien ratkaisemiseksi.

12) Muut syyt riippuvat tarkastuspisteiden virkailijoista

Kaikki poikkeukset TÄYTYY olla täysin rokotettuja JA testattava negatiivisiksi Covid-19:n suhteen vähintään 14 päivää ennen maahantuloa TAI heidän on toipunut COVID-19:stä alle 90 päivän kuluessa JA niillä on oltava negatiivinen testi RT-PCR- tai Rapid Antigen -testillä enintään 72 tuntia ennen sisääntuloa.

Alle 18-vuotiailla opiskelijoilla, jotka eivät voi saada rokotusta, mutta jotka joutuvat matkustamaan Phuketiin ja sieltä pois koulutuksen vuoksi, tulee olla: Oppilaitoksensa myöntämä henkilöllisyystodistus. Phuketin kansanterveysvirasto testaa ne RT-PCR-testillä, ja testiä voidaan käyttää enintään kuukauden ajan.

Niiden, joilla on saarella rokotusaikoja, on toimitettava ajanvarausasiakirja JA heidän tulee saada negatiivinen testi RT-PCR- tai Rapid Antigen -testillä enintään 72 tuntia ennen saapumista.

Phuketin tarkistuspiste (Tha Chatchain mantereen portti) ei salli kenenkään tai minkään ajoneuvon pääsyä sisään klo 11–00, poikkeukset mukaan lukien. Tämä uusi käytäntö alkaa 4. elokuuta.

 

Phuketin kansanterveysvirasto ilmoitti tänään ennätykselliset 50 uudesta ja vahvistetusta paikallisesta Covid-19-tapauksesta ja yhdestä uudesta Phuketin hiekkalaatikon aiheuttamasta kuolemasta. TPN-media huomauttaa, että vain YKSI tapaus oli kansainvälinen turisti Sandboxista, ja lähes kaikki tapaukset olivat kotimaisia.

Tämä tekee yhteensä 1,073 19 Covid-XNUMX-tapausta nykyisessä infektiokierroksessa Phuketissa.

Näistä 1,073 30 tapauksesta 30 vahvistettua tapausta on peräisin Phuket Sandboxista. Viranomaisten mukaan kaikki nämä 19 olivat kuitenkin lieviä tai oireettomia, eikä merkkejä Covid-XNUMX:n leviämisestä tai klusterin lähteestä. Phuketin viranomaisten mukaan yleinen ongelma johtuu kotimaisista vierailijoista, joista monet yrittävät paeta tiukkoja sulkemisia muissa Thaimaan osissa, kuten Bangkokissa ja Chonburissa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.