"Pattaya Move On" -matkailuprojektin suunnittelu jatkuu huolimatta siitä, että hallitus esitti mahdollisuuden lykätä uudelleen avaamista useissa provinsseissa, mukaan lukien Chonburi

Pattaya -

"Pattaya Move On" -matkailuohjelman suunnittelu jatkuu huolimatta Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) harkitusta uudelleenavaussuunnitelman lykkäämisestä useissa matkailukohteissa lokakuussa, Pattaya Business and Tourism Associationin (PBTA) puheenjohtaja totesi tänään.

Vastaus seurasi TAT:n kuvernöörin Yuthasak Supasornin lauantaina 24. heinäkuuta antamaa ilmoitusta, jonka mukaan TAT aikoo avata uudelleen 10 suosittua matkailumaakuntaa, mukaan lukien Bangkok, Chiang Mai, Prachuap Khiri Khan, Phetchaburi, Chonburi, Phuket, Surat Thani, Krabi, Phang Nga, ja Buriram, joka toivottaa ulkomaiset matkailijat tervetulleeksi lokakuun 2021 loppuun mennessä, saattaa olla vaikea käynnistää ajoissa, koska päivittäisten tartuntojen määrä pysyi merkittävästi korkeana, erityisesti Bangkokissa, Prachuap Khiri Khanissa, Phetchaburissa ja Chonburissa.

TPN Media huomauttaa, että tämä ohjelma EI ole virallisesti lykätty tai peruutettu, mutta TAT:n kuvernööri sanoi, että meneillään olevien Covid-19-tartuntojen vuoksi luettelossa olevien neljän provinssin suunnitelmat Phuketin tai Koh Surat Thanin kaltaisesta "uudelleenavaamiselle" saattavat joutua siirtämään, mahdollisesti useilla kuukausilla. Kuvernöörin mukaan on kuitenkin vielä liian aikaista sanoa.

PBTA:n presidentti Boonanan Phattanasin paljasti tänään, että "Pattaya Move On" -projektin suunnittelu jatkuu huolimatta TAT:n lausunnoista mahdollisesta lykkäyksestä, koska hanke oli jo käynnissä ja uudelleenavautumispäivämäärän mukainen.

”Jos tilanne paranisi eikä välitöntä tukisuunnitelmaa ole viralliseen avajaispäivään mennessä, se voi aiheuttaa ongelmia ja kaupungin avaamista jouduttaisiin joka tapauksessa lykkäämään. Siksi jatkamme Pattayan avaamisen uudelleen ulkomaisille ja kotimaisille matkailijoille suunnittelua kaikkien toimialojen toimiessa mahdollisimman pian”, presidentti lisäsi.

Jos kaupunkia ei lopulta pystyttäisi avaamaan uudelleen suljetun reitin tyyliohjelmalle 1. syyskuuta, kuten alun perin oli suunniteltu korkean Covid-19-tartuntojen vuoksi, yksityinen sektori ei hyväksyisi yritystensä uudelleen avaamista ja turistien toivottamista. Suunnittelu jatkuisi kuitenkin edelleen, jotta kaupunki olisi valmis avautumaan uudelleen lähitulevaisuudessa.

Lyhyesti sanottuna TPN:n media toteaa, että Chonburin kirjojen perussuunnitelmana on saada Pattaya, Thaimaan kolmanneksi vierailluin ulkomaalaisten matkailijoiden kaupunki ja toinen kotimaan matkailun kanssa yhdistettynä, toimimaan. Tämä toteutettaisiin todennäköisesti aluksi Koh Samuin kaltaisella ohjelmalla, jossa turistit viettäisivät ensimmäiset seitsemän päivää lomakeskuksessa tai hotellissa samalla kun he voisivat tehdä päiväretkiä "suljetuilla reiteillä" hyväksyttyihin paikkoihin ja mennä minne tahansa hotellissa. tai lomakeskukseen. Seitsemän päivän kuluttua he saivat mennä minne tahansa Pattayaan, ja neljätoista jälkeen he voisivat lähteä maakunnasta. Jos tämä suunnitelma onnistuisi, provinssi siirtyisi todennäköisesti loka-marraskuussa "Phuket"-malliin, jossa voisi olla vapaus vaeltaa missä tahansa Pattayassa seurannan avulla ensimmäisestä päivästä lähtien Covid-19-testin läpäisyn jälkeen. Suunnitelman yksityiskohtia täsmennetään kuitenkin vielä.

Toinen ehdotus on ollut käyttää Koh Larnia hiekkalaatikkona ulkomaisille turisteille ensimmäisten seitsemän päivän ajan, mikä antaa turisteille mahdollisuuden mennä minne tahansa saarella, mutta he voivat mennä varsinaiseen Pattayaan vasta seitsemän päivän jälkeen ja läpäisseet kaksi Covid-19-testiä. Tämä on kuitenkin vain ehdotus, ei kiveen hakattu.

Boonanan kommentoi myös hallituksen rajoitustoimenpiteitä, että niillä pitäisi tarjota tehokkaita toimenpiteitä ja kohtuullisia pitkän ja lyhyen aikavälin parannuskeinoja, jotta asukkailla olisi mahdollisuus selviytyä, sillä ihmiset ovat kärsineet yli 2 vuotta ilman konkreettisia korjaustoimenpiteitä hallitukselta. Hän korosti, että Pattayaa ohjaavat matkailu, vieraanvaraisuus ja viihde, ja kaikki kolme alaa suljettiin tällä hetkellä kokonaan ilman taloudellista tukea. Boonanan totesi, että ellei hallitus auta tukemaan Thaimaan massiivista matkailualaa nykyisen rajoitus- ja sulkujakson aikana, he voivat kärsiä suuresta infrastruktuuriongelmasta avautuessaan uudelleen.

Lisäksi Pattayan matkailualan rokotetoimituksia ei ole toimitettu viranomaisten pyytämässä määrässä. Tähän mennessä he saivat vain 70,000 900,000 annosta, kun he olivat pyytäneet yli 19 XNUMX annosta, mikä ei riitä luomaan mahdollisesti laumaimmuniteettia. Thaimaan hallitus on ilmoittanut tämän johtuvan siitä, että suurin osa rokotteista on lähetetty Bangkokiin nykyisen Covid-XNUMX-epidemian keskukseksi, mutta Pattayalle on jatkuvasti kerrottu, että he saavat pian lisää rokotteita. Boonananin mukaan tämä on kuitenkin ollut lausunto siitä lähtien, kun hallitus sulki viihdesektorin huhtikuun alussa, ja pysyy samana lähes neljä kuukautta myöhemmin, kun yritysten omistajat halusivat epätoivoisesti palata töihin.

"Haluamme hallituksen tunnustavan myös Pattayan kaltaisen turistikaupungin merkityksen. Pattaya oli maailman 19. vierailluin kaupunki vuonna 2019, juuri ennen Covid19:ää. Siellä oli vain 10 miljoonaa ulkomaalaista turistia, aivan Phuketin takana. Pattayalla oli seitsemän miljoonaa kotimaista matkailijaa, mikä on myös valtava talouden veturi. Aiemmin olemme aina noudattaneet hallituksen vaatimuksia ja määräyksiä ja tehneet erittäin hyvää yhteistyötä. Emme VOI antaa Pattayan jättää väliin tämän vuoden neljännestä neljännestä ja toista sesonkiaikaa peräkkäin. Mutta kun kysyntää ei täytetä, meidän on taisteltava löytääksemme kaikki mahdolliset tavat selviytyä”, hän päätti.

Kuva: STVPattaya

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.