Thaimaa listattiin 102. maana, joka on paraannut Tokion olympialaisten avajaisseremoniassa perjantaina

Thaimaa -

Ryhmä thaimaalaisia ​​urheilijoita esiintyy 102. maana, joka marssii Tokion olympialaisten 2020 avajaisseremoniassa 23. heinäkuuta japanilaisessa aakkosjärjestyksessä.

Thaimaalaisten urheilijoiden päällikkö Thana Chaiprasit paljasti lehdistölle, että useimmat thai-urheilijat ovat vähitellen saapuneet ja jääneet urheilijoiden kylään. Kylässä oleskelee yhteensä 61 urheilijaa ja henkilökuntaa, lukuun ottamatta purjehdus- ja purjelautailijoita, jotka yöpyvät Enoshiman huvivenesatamassa Kanagawan prefektuurissa, 60 kilometrin päässä Tokiosta.

Noin kuusi urheilijaa kustakin maasta saa osallistua avausparaatiin ennaltaehkäisevien Covid-19-toimenpiteiden mukaisesti. Thaimaa on listattu 102. maana japanilaisen aakkosjärjestyksen mukaan Salomonsaarten jälkeen. Etelä-Korea on 103. maa ja isäntämaa Japani marssii viimeisenä.

Thana sanoi: "Olen ilmoittanut urheilijoillemme avajaisista ja haluaisin todella heidän osallistuvan mahdollisimman paljon, mutta se olisi heidän asiansa, koska ymmärrän tilanteen ja monet ihmiset ovat edelleen huolissaan turvallisuudesta koronavirusepidemian aikana . Jotkut heistä saattavat haluta pitää hetken vapaata valmistautuakseen seuraavan päivän kilpailuun. Muut urheilijat ovat päättäneet jättää paraatin väliin, koska heillä on huoli Covid-19-tartunnan saamisesta, mikä saattaisi heidät poistamaan kilpailusta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.