Reader Talkback: Mitä mieltä olet siitä, että Chonburista tulee maksimivalvontavyöhyke ja tiukemmat rajoitukset?

KUVA: Sophon Kaapeli-TV

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla valitsemme useimpien ihmisten mielessä suurimman aiheen, Chonburista tulee maksimivalvontavyöhyke eli tummanpunainen, voimassa huomenna 20 toistaiseksi. Tämä ilmoitus tuo joukon uusia kovia rajoituksia, toimenpiteitä, sulkemisia ja muita sääntöjä. Viranomaisten mukaan siirto auttaa estämään Covid-2021:ää maakunnassa, koska tapaukset ovat lisääntyneet tasaisesti suurimmaksi osaksi alueellisesti. On huomattava, että päätöksen teki Covid-19-tilanteenhallinnan keskus tai CCSA keskushallinnon kanssa, ei kuvernööri tai paikallisesti.

  Voit lukea lisää uusista säännöistä ja rajoituksista, jotka periaatteessa sulkevat kaiken ei-välttämättömän liiketoiminnan sekä tuovat pakollisen yön yli ulkonaliikkumiskiellon ja lisää tietarkastuspisteitä täältä.

Haluamme tietää, mitä mieltä olet tästä siirrosta. Luuletko, että tämä auttaa ratkaisemaan tilanteen? Tarvitseeko mielestäsi lisää taloudellista tukea yrityksille, jotka on lopetettu tilauksen seurauksena? (Tai jo suljetut, kuten viihde- ja yöelämäteollisuus, joka on ollut suljettuna yli kolme ja puoli kuukautta.) Onko tämä siirto mielestäsi vankka tapausten lisääntymiseen perustuva siirto vai häiriötekijä tosiasian välttämiseksi että rokotteiden määrä Chonburille on ollut hyvin alhainen? Kuinka kauan uskot uusien toimenpiteiden kestävän? Mikä on tie ulos siitä, mikä näyttää loputtomalta rajoitukselta, jolla ei ole loppua näkyvissä?

  Tämä tapahtuu, kun protestit lisääntyvät sekä Bangkokissa että jopa paikallisesti täällä Pattayassa, kuten näet täältä.

Reaktio sosiaalisen median kommentteihin on ollut lähes yleisesti negatiivinen muutosten suhteen, mutta haluamme kuulla, mitä sinulla on sanottavana. Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Julkaisemme tulokset ja valitsemme erilaisia ​​vastauksia ensi viikon alussa!  
Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/