Chonburi, Chachoengsao ja Ayutthaya lisättiin enimmäisvalvontaprovinsseihin tiistaina, Royal Gazette ilmoittaa tänä aamuna.

Kansallinen -

Thaimaan kuninkaallinen lehti on tänään, 18. heinäkuuta, lisännyt Chachoengsaon, Chonburin (Pattayan koti) ja Ayutthayan 13 suurimman valvonnan tummanpunaisen vyöhykkeen maakunnan luetteloon, astuen voimaan tänä tiistaina, heinäkuun 20. päivänä.

Samanlainen kuin ensimmäinen maksimivalvontailmoitus 10 maakunnassa, tarpeettoman liikkumisen ja matkustamisen rajoittamista suositellaan voimakkaasti mahdollisen Covid-19-koronaviruksen leviämisen ja tartuntojen lisääntymisen vähentämiseksi korkeimman valvotun alueen maakunnissa. Viranomaisten mukaan kaikkialla maksimivalvontaprovinsseissa on tarkastuspisteitä, jotka määrittävät, onko ihmisten matka välttämätön ja estääkö matkustaminen. Yleinen viesti on "Pysy kotona".

Ihmisiä, erityisesti valtion virastoja, pyydetään työskentelemään kotoa käsin. Yleinen odotus on, että jokainen yritys, joka voi antaa henkilöstönsä työskennellä kotoa, tekee niin.

Yksi suurimmista muutoksista on, että klo 9-00 kotona pysymistä koskeva "pyyntö" Chonburissa on nyt "määräys". Tämä tarkoittaa, että laillisia valtuuksia voidaan soveltaa niihin, jotka ovat poissa ilman olennaista syytä tehdä niin, kuten hätätilanteessa.

Myös julkinen liikenne keskeytetään kotioloaikoina, kuten Bangkokissa.

Tiukat ennaltaehkäisevät toimenpiteet sisältävät:

1. Ei ruokailukäytäntöä ravintoloissa. Ruoan tulee olla vain take away. Ravintolat, mukaan lukien ruokakärryt, on suljettava klo 8. Ravintoloissa ei ole alkoholimyyntiä jo yli kolmeen kuukauteen.

2. Ostoskeskusten ja muiden vastaavien laitosten sulkeminen, lukuun ottamatta supermarketien, apteekkien, elintarvikkeiden, päivittäistavaroiden, pankkien ja rahoituslaitosten, matkapuhelinliikkeiden ja rokotuskeskusten tärkeimpiä osia. Ne voidaan avata klo 8 asti.

3. Hotellit ja vastaavat majoituspaikat saavat avautua, mutta niiden on pidättäydyttävä järjestämästä kaikenlaisia ​​kokouksia, seminaareja tai juhlia. Hotellin mukavuuksien on noudatettava samoja sääntöjä kuin yleisissä tilauksissa, esimerkiksi ravintoloiden vain take-away.

4. Lähikaupat ja markkinat voidaan käyttää rajoitetuin aukioloajoin. Niiden täytyy olla suljettu klo 8 alkaen. klo 00 asti. Kyllä, tämä tarkoittaa 4-00 ja Family Mart.

5. Koulut, oppilaitokset ja muut vastaavat oppilaitokset voivat teknisesti avautua tietyille asioille, kuten etäopettaville opettajille mutta on noudatettava tiukasti aiemmin ilmoitettuja terveystoimenpiteitä. Opiskelijoiden henkilökohtainen oppiminen tummanpunaisissa maakunnissa ei sujue, lukuun ottamatta joitakin erityisopetuksen opiskelijoita. Valitettavasti Chonburin koulut ovat olleet suljettuina kuukausia.

Rakennustarvikeliikkeet, pankit, lemmikkieläinten ruokaliikkeet, apteekit, huoltoasemat, lääkintätarvikeliikkeet ja vastaavat välttämättömyyttä ja päivittäistä tavaraa myyvät liikkeet sekä verkkotoimituspalvelut voivat toimia tarpeen mukaan ja niissä on noudatettava tarkasti määrättyjä tautien ehkäisytoimenpiteitä hallituksen toimesta.

Kaikki aiemmin pakotetut paikat, kuten baarit, viihde jne., on pysyttävä suljettuina.

Kokoontumisraja muuttuu 50:stä 5:een. Yli 5 hengen kokoontuminen on kielletty ilman läänin viranomaisten lupaa.  Useamman kuin yhden henkilön kokoontuminen juomaan alkoholia on kielletty.

Kaikki yllä mainitut toimenpiteet ovat voimassa tiistaina 20. heinäkuuta toistaiseksi.

Huomaa, että Chonburi ei ole vielä julkaissut erityisiä määräyksiä, vaikka jakoikin yllä luetellut yleiset maksimivalvontavyöhykemääräykset sosiaalisen median kanavillaan. Jos olet epävarma, voiko yrityksesi avata, soita kaupungin puhelinkeskukseen numeroon 1337. Maksimivalvontavyöhykkeitä koskevissa yleisissä määräyksissä ei mainita erikseen rantoja, uima-altaita, kuntosaleja tai hierontaliikkeitä, mutta on lähes varmaa, että siellä on sääntöjä ja rajoituksia myös nämä kohteet. Kaksi jälkimmäistä on lähes varmasti suljettu, kuten muissakin enimmäisvalvontaprovinsseissa, kaksi edellistä on todennäköisesti kuvernöörin päätös.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.8 (5 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.