Chonburin kuvernööri julkaisee uudet maakunnalliset määräykset muuttaa maksimivalvonta-/tummanpunainen vyöhyke

Pattaya, Chonburi-

  Chonburin kuvernööri julkaisi PR-tiliensä kautta tänä iltana 19. heinäkuuta 2021 uusia määräyksiä sulkemisesta, toimenpiteistä ja rajoituksista, kun maakunnasta tulee "tummapunainen" vyöhyke.

  Tutustu ensin yleisiin tummanpunaisen alueen sääntöihin lukemalla tämä täältä.

Nyt kun olet virkistänyt muistisi tummanpunaisen vyöhykkeen yleisistä säännöistä, perehdytään tänään klo 11:00 julkaistun Chonburi-määräyksen yksityiskohtiin. Nämä ovat voimassa huomisesta 20 alkaen toistaiseksi:

- Poistuminen kotoa ilman lupaa (kuten töihin, kuten lainvalvontaviranomaisiin tai lääkäriin) tai lääketieteelliseen hätätilanteeseen klo 9–00 on kielletty. Lainvalvontaviranomaiset etsivät tätä sääntöä rikkovia ihmisiä, korkeita sakkoja ja mahdollista vankeusaikaa sääntöä rikkoville. (ulkonaliikkumiskielto)

- Muina aikoina yksi pitäisi pidättäytyä poistumasta kotoa paitsi välttämättömiin asioihin, kuten työt, joita ei voi tehdä kotoa, ruoka, lääkkeet, lääkärikäynnit, apteekkikäynnit, elämää varten tarvittavat tavarat jne. Tämä ei ole kova kielto kuin yön yli, mutta kotoa poistumista tulee rajoittaa, jos se on mahdollista.

-Thai Chana -sovellusta saatetaan vaatia näyttämään tarkastuspisteissä, joita on koko maakunnan alueella ja erityisesti maakuntien välisten rajojen ympärillä.

-Jos henkilö tarvitsee matkustaa, erityisesti maakunnasta toiseen, hänellä tulee olla asiakirjat, jotka osoittavat, että matka on kiireellinen ja tarpeellinen (kuten rokotusaika tai suurlähetystön ajan vahvistus).

-Tarkistuspisteitä, kuten todettiin, sijoitetaan koko maakuntaan, erityisesti siirtotyöläisten luvaton kuljettamisen pysäyttämiseksi ja matkustamisen estämiseksi. Matkustaminen ei sinänsä ole kiellettyä, vaan se on tehtävä vain välttämättömien tarpeiden vuoksi.

  Suljettu toistaiseksi, samoin kuin yllä olevissa yleisissä tummanpunaisen vyöhykkeen tiedoissa:

-Viihdepaikat, baarit, klubit, karaoke, herrasmiesklubit, saippuahieronta jne. (ovat olleet kiinni jo kolme ja puoli kuukautta)

- Kala, kana, härkätaistelukentät, lailliset rahapelit (myös jo suljettu kuukausia)

-Elokuvateatterit, teatterit (sama kuin yllä)

-Snookers, biljardi, keilailu, luistelu, vastaavat paikat (sama kuin yllä)

- pelihallit, huvipuistot sisällä ja ulkona

-juhla- ja juhlapaikat, konferenssikeskukset, juhlasalit yms (Muista, raja vain 5 henkilöä)

- päiväkodit/vanhustenhoitokeskukset (paitsi yöpymispaikat)

-amulettimarkkinat

-Kaiken tyyppiset hierontaliikkeet, mukaan lukien jalkahieronnat, terveyskeskukset, painonpudotusklinikat (Anteeksi hieronnat, minulla oli paljon kysymyksiä tästä)

- Kylpylät, kauneusklinikat, salongit, myös yksityisissä sairaaloissa, tatuointiliikkeet (he eivät nimenomaisesti sanoneet parturia, sanoivat vain kauneudenhoitopaikkoja, suosittelemme näiden laitosten omistajia tarkistamaan asiasta paikallisilta viranomaisilta)

- Kuntosalit, kuntokeskukset, sisäurheilustadionit (toinen suosittu kysymys, anteeksi ihmiset.)

-Koulujen henkilökohtainen oppiminen on suljettu

Voidaan avata rajoituksin:

-Peli- ja internetkahvilat klo 4-00

-Uima-allas, vesipuisto avoinna klo 4-00 Ei alkoholia. (Toinen suosittu. Uima-altaat voivat pysyä auki! Muista, että jotkin asunnot voivat sulkea ne, ja tämä olisi juristin viraston päätös.)

-Amulettikeskukset ja pienet kaupat (ei markkinat) voivat olla avoinna klo 4-00

- Ravintolat, ruokakärryt, lähikaupat, ruokakaupat, ruokakentät, ruokalat voivat olla auki klo 8 asti EI DINE-IN. VAIN NUOTO/TOIMITUS. Ei alkoholia. (Sairaaloiden ruokalat voivat olla avoinna vain sairaalan henkilökunnalle/potilaille)

-Julkiset puistot, ulkourheilustadionit, ulkoliikuntapaikat ovat avoinna klo 8 asti (Kyllä, liikunta on välttämätöntä ja syy ulkoilla.)

- Ostoskeskukset, tavaratalot voivat avata vain supermarketteja, apteekkeja ja rokotusalueita. (Tässä on kysyttävää ostoskeskusten ravintoloista, mutta ne eivät saa ruokailla siitä huolimatta. Tarkistakaa kaupungin puhelinkeskuksesta numero 1337 tai ostoskeskuksen johdolta, jos olet epävarma.)

- Sairaalat, klinikat, apteekit, paikalliset kaupat, rahoitusyritykset, pankit, viestintäyritykset, lemmikkieläinten ruokakaupat, rautakaupat, huoltoasemat, postit ja muut välttämättömät kaupat, mukaan lukien toimitus, voivat avautua.

- Markkinat, lähikaupat ovat avoinna klo 4-00

-Hotellit ja messukeskukset voivat kuitenkin olla auki, ei ruokailua eikä kokouksia/konferensseja.

-Ei ollut viittauksia golfkenttiin, kalastuspuistoihin tai rantaan. "Oletetaan", että ne saattavat avautua tämän seurauksena, mutta suosittelemme TÄYSIN tarkistamaan etukäteen kaupungin puhelinkeskuksesta ja viranomaisilta numerosta 1337, jos olet omistaja tai paikka, johon olet kiinnostunut vierailemaan, jos olet asiakas. Mitä tulee rannoille, koska niitä ei nimetty, näyttää siltä, ​​että ne pysyvät auki tällä hetkellä nykyisten sääntöjen, kuten alkoholittomuuksien, mukaisesti.

Vielä kerran, jos et näe yritystäsi luettelossa etkä ole varma, soita kaupungin puhelinkeskukseen numeroon 1337 ja tarkista heiltä. Pidä huolta ja pysy turvassa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.2 (10 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/