Phuket vahvistaa Covid-19-mittauksia muun muassa rajoittamalla alkoholin myyntiä ja juomia ravintoloissa

Phuket -

Phuketin viranomaiset ilmoittivat viime yönä (heinäkuun 18. päivänä) uudesta mittauksesta ja tilapäisestä paikkojen sulkemisesta "Covid-19:n leviämisen estämiseksi". Phuketin kuvernööri Narong Woonciew antoi määräyksen, joka astuu voimaan huomenna (20th) vähintään 2. elokuuta astind.

1. Tilapäisesti suljettuina olevat paikat ovat:

  • Kaikki viihdepaikat, pubit, baarit ja karaokelaitokset Phuketissa. Viranomaiset ovat alkaneet heidän mukaansa tukahduttaa baareja, jotka teeskentelevät ravintoloksi. Katso lisätietoja tämän artikkelin lopusta.
  • Kaikki eläintaistelukentät, nyrkkeily, lailliset uhkapeliluot ja muut vastaavat paikat.
  1. Uudet rajoitukset ovat:
  • Kaikki tavaratalot ja ostoskeskukset tai vastaavat paikat on suljettava klo 9.
  • Viranomaisten mukaan alkoholin myynti ja juomat ovat ravintoloissa sallittuja vain klo 9 asti. Ravintolan tulee olla kunnollinen ravintola eikä baari, joka myy sipsiä ja väittää olevansa ravintola.
  • Lähikaupat (yleensä 24 tuntia auki) saavat olla auki klo 4-00
  • Urheilustadionit, kuntosalit ja kuntoilutilat voivat edelleen olla auki.
  • Biljardi- ja snooker-paikat voivat olla avoinna klo 3-00
  • Internet- ja pelikahvilat ovat avoinna klo 9 asti
  • Elokuvateatterit ja teatterit sekä vesipuistot voivat olla auki normaalisti, paitsi huvipuistot ja ulkopelialueet ovat avoinna klo 8-00.
  • Kokoontuminen aktiviteetteihin, juhliin ja juominen julkisilla paikoilla, kuten rannoilla, on kielletty.
  • Toiminta yli 150 henkilön kanssa on kielletty
  • Juhlatilaisuuksia PYYDÄÄN olla järjestämättä (kuten syntymäpäiväjuhlia tai muita juhlia, erityisesti ravintoloissa jne.)
  • Perinteiset tapahtumat ja uskonnolliset seremoniat, kuten häät ja hautajaiset, voidaan järjestää tiukoin mitoin.

Thaimaankieliset tilaukset ovat alla, ja sen jälkeen on huomautus baareista, jotka esittävät olevansa ravintoloita.

Viime viikonloppuna paikalliset viranomaiset Rawaissa Phuketissa tukahduttivat yhdeksän viihdepaikkaa, joiden väittivät teeskennelleet "ravintoloita", mutta jotka olivat itse asiassa baareja ja myyvät pääasiassa juomia ja viihdettä. Viranomaiset ovat varoittaneet, että ravintoloilla on oltava asianmukaiset toimiluvat ja ensisijaisena toimintana tulee olla ruoan myynti ja kuluttaminen. Viranomaiset ovat varoittaneet jatkavansa paikallisten paikkojen tarkastamista ja varmistavansa, että ne ovat todella ravintoloita eivätkä vain baareja.

TPN-media huomauttaa, että Phuket on yksi harvoista provinsseista, jotka tällä hetkellä myyvät laillisesti alkoholia ravintoloissa, mikä johtuu ensisijaisesti "Sandbox"-ohjelmasta, joka sallii ulkomaiset turistit rokotetut ilman tiukkaa karanteenia.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.