Pattaya City antaa vakituisille asukkaille 2,000 19 bahtia jokaiselle rekisteröidylle perheelle taloudellista apua varten Covid-XNUMX-kriisin vuoksi

Pattaya-

Pattayan kaupungin pormestari ja kaupungin viranomaiset aikovat antaa 2,000 19 bahtia jokaisesta kaupungissa rekisteröidystä perheestä, joka on vakinainen asukas, osana Covid-XNUMX-kriisin aiheuttamaa taloudellista apua.

Covid-19:n seurauksena kaupungin matkailu-, vieraanvaraisuus- ja viihdeteollisuus, johon kaupunki luottaa noin 85 % bruttokansantuotteestaan, on käytännössä suljettu huhtikuun 10. päivästä, eikä loppua näy. Ulkomaanmatkailu on ollut pohjimmiltaan nolla helmikuusta 2020 lähtien ja kotimaan matkailu periaatteessa pysähtyi huhtikuussa, kun Covid-19-tilannehallinnon keskus sulki yöelämän ja baarit valtakunnallisesti ja rajoitti tai sulki toimenpiteillä monia muita tapahtumapaikkoja ja matkailukohteita.

Jopa vieraanvaraisuuteen ja aukioloaikoihin, kuten ravintoloihin, on kohdistunut rajoituksia, kuten alkoholin myyntikielto, aukioloajat ja muut säännöt. Tiistaista alkaen ravintoloiden on siirryttävä vain toimitus- ja takeaway-palveluihin, vahingoittaa entisestään niitä paikkoja, jotka ovat edelleen toiminnassa kaupungissa, joka perustuu vieraanvaraisuuteen.

Valitettavasti suurin osa Pattayan työntekijöistä on "epävirallisia", mikä tarkoittaa, että he eivät syystä tai toisesta kerää sosiaaliturvaa (jotkut luvut arvioivat yli 80 prosenttia) Tämä tarkoittaa, että monet ihmiset ovat jääneet ilman taloudellista tukea kuukausia kestäneistä sulkutoimista ja paikallisten asiakkaiden puutteesta huolimatta. Tämä on myös johtanut asunnottomien ja hyväntekeväisyysruokalahjoittajien määrän kasvuun alueella.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume kertoi The Pattaya Newsille: "Meillä on kirjoissa koodit, jotka koskevat laillisen taloudellisen avun antamista nykyisen Covid-19-kriisin kaltaisissa tilanteissa. Olemme jo tehneet kaupunkikohtaisen taloudellisen korvauksen viime vuonna ensimmäisen Coivd-19-pandemian ja siitä johtuvien yritysten sulkemisten jälkeen. ”

"Tilanne pahenee nyt ja Pattaya on siirtymässä enimmäisvalvonta-alueelle, jolloin yhä useammat yritykset joutuvat sulkemaan ja ne, jotka voivat avata, saavat todennäköisesti vielä vähemmän asiakkaita. Epidemia on vaikuttanut laajalti ihmisiin, eikä kukaan halua nähdä kaupunkia sen nykyisessä kunnossa. Emme tiedä tarkalleen, milloin voimme antaa kaiken selvän yritysten uudelleen avaamiselle, erityisesti Pattayan viihde-, matkailu- ja yöelämän alalla, joka on suuri taloudellinen vetovoima." Pormestari lisäsi.

"Pattaya Cityn johto on valmis antamaan 2,000 19 bahtia jokaiselle Pattayassa rekisteröidylle perheelle, jota pidetään vakituisena asukkaana. Tämä budjetti on peräisin muista projekteista, joiden budjetteja olemme leikanneet, sekä viivästyneistä tai viivästyneistä suunnitelmista ja projekteista, jotka ovat odotustilassa Covid-XNUMX:n vuoksi. Meidän on ensin autettava ihmisiä." Pormestari totesi.

"Odotamme, että elokuun alusta alkaen asukkaat voivat alkaa rekisteröityä ja varat jaetaan tämän vuoden syyskuussa." Pormestari selitti, mutta ei sitoutunut tiettyyn päivämäärään ohjelmalle.

”Pattayan alueella on noin 30,000 9,000 rekisteröityä perhettä/kotitaloutta. Viime kerralla talousapuohjelmaan oli ilmoittautunut noin XNUMX XNUMX perhettä. Koska tämä seisokki on elokuusta lähtien jatkunut pidempään kuin viime vuoden seisokki, eikä sillä ole välitöntä loppua, odotamme lisää perheitä ilmoittautuvan tällä kertaa. Pormestari totesi.

”Ilmoittautumispaikat ovat Pattayan kaupungintalolla ja Pattaya Cityn alueen kouluissa. Toimitamme päivityksen paikallisille medioille, mukaan lukien The Pattaya Newsille, kun olemme valmiita hyväksymään tämän ohjelman rekisteröinnit." Pormestari päätti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.