Kaikki kotimaiset vierailijat jokaisesta Thaimaan maakunnasta, jotka haluavat tulla Phuketiin TÄYTYY rokottaa JA tehdä negatiivinen Covid-19-testi huomisesta alkaen

 

Phuket -

Phuketin viranomaiset viime yönä (18. heinäkuutath) ilmoitti uusista säännöistä kotimaisille vierailijoille 76 Thaimaan maakunnasta: Heidän on oltava täysin rokotettuja JA testattava negatiivisiksi Covid-19:n suhteen, mikä tulee voimaan huomenna (20. heinäkuuta)th) vähintään 2. elokuuta astind.

Uuden määräyksen antoi Phuketin kuvernööri Narong Woonciew. Alla olevia sääntöjä sovelletaan sekä thaimaalaisiin että Thaimaassa asuviin ulkomaalaisiin paitsi vanhempiensa kanssa matkustaviin alle 6-vuotiaisiin lapsiin.

Määräys tulee, koska Narongin mukaan yhä useammat ihmiset ovat yrittäneet lähteä "maksimivalvonta-alueista" tiukkojen rajoitusten, sulkemisten, ulkonaliikkumiskieltojen ja muiden toimenpiteiden alaisina ja saapua Phuketiin, joka on ainoa "keltainen" tai valvottu vyöhyke. Thaimaassa ja sillä on paljon rennompia toimenpiteitä kuin muualla maassa tällä hetkellä Phuket Sandbox -ohjelman pilottiohjelmana.

 Voit lukea lisää hiekkalaatikosta täältä.

Kaikilla Phuket Checkpointin (Tha Chatchain manneryhdyskäytävän), venesatamien, laitureiden ja lentokentän (kotimaan terminaalin) kautta tulevilla vierailijoilla on oltava seuraavat:

  1. Vierailijat 76 maakunnasta maksimi- ja tiukan valvonta-alueelta, maksimivalvonta-alueelta ja valvonta-alueelta:
  • TÄYTYY olla saanut COVID-19-rokotteen kahdella täydellä Sinovac- tai Sinopharm-annoksella tai yhdellä annoksella AstraZenecaa, Pfizeria, Modernaa tai Johnson and Johnsonia vähintään 14 päivää ennen saapumista TAI he ovat toipuneet COVID-19:stä alle 90 päivässä.
  • PITÄÄ saada negatiivinen testi RT-PCR- tai Rapid Antigen -testillä enintään 7 päivää ennen matkaa.

2. Alle 18-vuotiaat opiskelijat, jotka eivät voi saada rokotuksia, mutta joiden on matkustaa Phuketista koulutuksen vuoksi: heidän oppilaitoksensa myöntävät henkilöllisyystodistuksen. Phuketin kansanterveysvirasto testaa ne RT-PCR-testillä ja testiä voidaan käyttää enintään kuukauden ajan.

3. Henkilöiden, joiden nimet on merkitty kotitalousrekisteriin tai jotka asuvat Phuketissa tai työskentelevät Phuketissa, heidän TÄYTYY olla saanut COVID-19-rokotteen, joka sisältää kaksi täyttä annosta Sinovacia tai Sinopharmia tai yhden annoksen AstraZenecaa, Pfizeria, Modernaa tai Johnsonia. ja Johnsonilla vähintään 14 päivää ennen saapumista TAI heillä on negatiivinen testi RT-PCR- tai Rapid Antigen -testillä enintään 7 päivää ennen matkaa, ja TÄYTYY olla paikallisten hallintovirkailijoiden todistusasiakirja.

4. Sinun on ladattava ja asennettava "Mor Chana" -sovellus ja otettava jakamissijaintitoiminto käyttöön aina.

5. Pystyy toimittamaan edellä mainitut asiakirjat terveystoimistolle Phuketiin saapumispaikassa.

6. Phuketin tarkistuspiste (Tha Chatchain mantereen portti) ei salli kenenkään tai minkään ajoneuvon sisääntuloa klo 11–00

7. Kaikkien saapuvien on itse tarkkailtava epätavallisia oireita ja otettava yhteyttä paikalliseen sairaalaan, jos olet epävarma.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.