Thaimaan ilmatieteen laitos ennustaa laajalle levinneitä ukkoskuuroja, yksittäisiä rankkasateita ja mahdollisia äkillisiä tulvia Thaimaassa seuraavien 7 päivän aikana

Kansallinen -

Thaimaan meteorologinen laitos raportoi tänään, 15. heinäkuuta, 7 päivän sääennusteen, jossa Thaimaassa on laajalle levinnyt ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita 15. - 21. heinäkuuta.

Yleensä 15.–16. heinäkuuta Andamaanienmerellä, Thaimaassa ja Thaimaanlahdella vallitsee lounaismonsuuni, mikä johtaa todennäköisesti yksittäisiin rankkasateisiin Thaimaan koillis-, keski-, itä- ja eteläosissa.

17. - 21. päivän aikana lounainen monsuuni voimistuu aiheuttaen lisää sadetta ja yksittäisiä rankkasateita Thaimaan yläpuolella. Samaan aikaan tuuli ja aallot Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella voimistuvat ja nousevat Andamaanienmerellä noin 2 metriin ja ukkoskuurojen aikana yli 3 metriin.

Pohjois-Thaimaassa on odotettavissa yksittäisiä tai hajanaisia ​​ukkoskuuroja 15. - 16. päivänä, kun taas hajanaisia ​​ukkoskuuroja on ennustettu 17. - 21. päivälle, alin lämpötila on 23 °C ja ylin lämpötila 36 °C.

Koillis-Thaimaassa ennustetaan hajallaan ja melko laajalle levinneitä ukkoskuuroja sekä yksittäisiä rankkasateita koko ajanjakson ajan, alin lämpötila on 23 °C ja ylin lämpötila 35 °C.

Keskiprovinsseissa hajallaan ukkosta ja yksittäisiä rankkasateita on odotettavissa 15. - 16. päivä, kun taas hajanaisia ​​ukkoskuuroja on ennustettu 17. - 21. päivälle. Bangkokin pääkaupunkiseudulla hajanaisia ​​ukkoskuuroja ja yksittäisiä tai hajanaisia ​​ukkoskuuroja esiintyy todennäköisesti koko ajanjakson ajan.

Itä-Thaimaassa, johon kuuluvat Chonburi ja Pattaya, on odotettavissa hajallaan melko laajoja ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita seuraavan 7 päivän aikana. 15.-16. välisenä aikana aaltojen ennustetaan nousevan noin metriin ja ukkoskuurojen aikana 1-1 metriin. 2.-17. aaltojen ennustetaan olevan noin 21-1 metriä ja ukkostaessa noin 2 metriä.

Eteläisissä maakunnissa hajallaan ukkoskuuroja ja yksittäisiä rankkasateita odotetaan koko ensi viikon ajan sekä Thaimaan itä- että länsirannikolla. Aallot ennustetaan itärannikolla 1-2 metriin ja ukkoskuurojen aikana 2 metriin ja länsirannikolle noin 1-2 metriin ja ukkosta yli 2 metriin.

Useimmilla Thaimaan alueilla ihmisten tulee varoa ankaria sateita ja mahdollisia äkillisiä tulvia 14.–19. heinäkuuta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.