Pattaya City korjaa leikkikentän Jomtien Beachillä, sanoo, että leikkikentän portin avaimen puute aiheutti ongelman

Pattaya, Thaimaa-

Jomtien Beachilla Night Marketin vieressä sijaitseva lasten leikkipaikka herätti viikonloppuna paikallista mediaa, myös meidän kanssamme, kun asukkaat ja vanhemmat julkaisivat huolensa puiston kunnosta.

Ensinnäkin voit lukea aiemman artikkelimme leikkipaikasta täällä.

Pattaya Cityn johdon ansioksi he vastasivat vain yksi päivä sen jälkeen, kun leikkikenttä oli esillä paikallisissa uutismediassa. Apulaispormestari Manoch Nongyain ja paikallisen puistoosaston johtajan Witchawut Pinyon johdolla virkamiehiä ja toimittajia vieraili leikkipaikka eilen iltapäivällä 12.

Leikkikenttä on ollut suljettuna valtion määräyksestä noin kolmen kuukauden ajan (kuten monet asiat Pattayalla, mukaan lukien koko viihdesektori ja yöelämä) ja pysyy suljettuna apulaispormestari Nongyain mukaan. Puiston säännöllinen huolto ja siivous oli kuitenkin selvästi rappeutunut.

Witchawutin mukaan varsinaiset laitteet ja leikkipaikka olivat noin 80 % toimivia ja leikkikentän suurin ongelma oli käytetty erikoispinta, joka halkeili ja jonka läpi kasvaa rikkaruohoja ja kasveja. Lisäksi puistoon oli kertynyt roskia ja muuta materiaalia.

Huollon puutteen syy Witchawutin mukaan oli se, että puiston portin avaimet ja kuka niistä oli vastuussa, olivat epäselviä, jolloin siivoushenkilökunta ei pääse alueelle….kolmen kuukauden ajan.

Avaimet olivat kuulemma useiden kunnan virkamiesten hallussa, ja ne löydettiin myöhemmin ja luovutetaan siivoushenkilöstölle. Tästä lähtien sekä Witchawutin että Nongyain mukaan puisto siivotaan päivittäin, vaikka sitä ei avatakaan yleisölle, koska se on hyvin näkyvissä kaikille kuntoileville ja Jomtienin alueen ympäristössä. Puisto päällystetään myös lähitulevaisuudessa.

Apulaispormestari Nongyai kuitenkin huomautti, että leikkikentät pysyvät suljettuina hallituksen määräyksestä, ja vaikka se korjattaisiin välittömästi, puistoa ei voida avata yleisölle ennen kuin kuvernööri määrää sen. Siitä huolimatta puisto kunnostetaan täysin lähitulevaisuudessa Nongyain mukaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/