Paikalliset asukkaat kehottavat Pattayan viranomaisia ​​huolehtimaan Jomtienin hylätystä leikkipaikasta, joka on suljettu Covid-19-rajoitusten vuoksi

Jomtien-

Paikalliset pyytävät asianomaisia ​​viranomaisia ​​huolehtimaan hylätystä leikkipaikasta Jomtien Beachillä vastapäätä Jomtienin yömarkkinoita, joka heidän mukaansa on joutunut köyhyyteen sen jälkeen, kun se on ollut suljettuna nyt noin kolme kuukautta Covid-19-rajoitusten vuoksi.

Leikkipaikka on osa pitkäaikaista Jomtien Beachin kunnostusprojektia, ja sen on tarkoitus olla lasten leikkipaikka ja Angry Birds -teema. Thaimaan tiedotusvälineiden mukaan Pattaya Cityn ympäristötoimisto on vastuussa leikkikentän hoidosta. Puistoa ei kuitenkaan paikallisten asukkaiden mukaan ole ylläpidetty sen jälkeen, kun Covid-19:ään liittyvät sulkemiset alkoivat huhtikuussa.

Leikkikenttä on ollut aiemmin kuntoilu- ja lasten leikkikäytössä. Paikallisten asukkaiden mukaan leikkipaikka näyttää kuitenkin nyt likaiselta, täynnä roskaa, rikkaruohoja sekä rikkinäisiä laitteita ja infrastruktuuria.

Paikalliset asukkaat ovat kehottaneet asianomaisia ​​viranomaisia ​​auttamaan leikkikentän puhtaana pitämisessä ja korjaamaan puistoa, laitteita ja ylläpitämään aluetta Covid-19-rajoituksista huolimatta. Asianomaisilta viranomaisilta ei ole tällä hetkellä saatu virallista vastausta, vaikka TPN-media huomauttaa, että puisto on aiemmin joutunut paikallisten asukkaiden arvostelun kohteeksi useaan otteeseen kuluneen vuoden aikana, koska puistoa ei avattu edes ennen nykyisiä Covid-19-rajoituksia, joiden väitetään johtuvan huolista kuka ylläpitäisi puistoa tai desinfioisi laitteet Covid-19-standardien mukaisesti.

TPN-media on saanut viimeisten seitsemän kuukauden aikana useita valituksia paikallisilta vanhemmilta, jotka ovat huolissaan puistosta, ja he myös kehottivat viranomaisia ​​selvittämään ongelman. Vaikka todetaankin, että puistoa ei tällä hetkellä sallita avata Covid-19-rajoitusten vuoksi, koska leikkikenttiä ei ole raivattu avautumaan, puistoa tulisi ylläpitää ja säilyttää korkealla tasolla tulevaisuutta varten, niin osavaltion paikallisten asukkaiden kuin TPN-lukijoidenkin kannalta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.