Nuori kuljettaja kuoli törmättyään moottoripyörällään perävaunuun Si Rachassa

KUVA: Piroj Woranuchakun / Thanapat Awayla / Chon News TV

Si Racha -

Nuori kuljettaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun hän törmäsi moottoripyörällään perävaunuun Si Rachassa juuri ennen tätä viikonloppua.

Borwinin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta viime viikon lopulla aamulla Marb Eiang – Amata City Roadilla Borwinissa.

Pelastuslaitokset ja Associated Thai -mediatoimittajat saapuivat paikalle ja huomasivat moottoripyörän syöksyneen perävaunun perään tien vasemmalla puolella.

Kuorma-auton kuljettaja, Mr. Winai Sawangdee, 27, odotti paikalla poliisia ja ensiapua. Hän oli vahingoittumaton.

Merkittävä etäisyys tapahtumapaikalta pelastushenkilöstö löysi moottoripyörän kuljettajan ruumiin, joka tunnistettiin Mr. Sakda Pimsareeksi, 23, Loeista Koillis-Thaimaassa. Borwinin poliisi ilmoitti lehdistölle, että nopeus näytti olevan tärkeä tekijä, joka heitti Sakdan monen metrin päähän onnettomuudesta. Sakdan uskottiin kuolleen törmäyksessä kuorma-autoon.

Winai kertoi Borwinin poliisille ja vastaavalle lehdistölle: "Kuulin kovaa ääntä, jota luulin aluksi renkaan räjähdykseksi. Kun pysäytin kuorma-autoni tarkastamaan, olinko räjähtänyt renkaan, löysin traagisesti moottoripyörän ajoneuvoni takaosaan. En heti nähnyt kuljettajaa, joka oli sinkoutunut onnettomuudesta jonkin matkan päähän. Soitin hätäkeskukseen ja olin onnettomuuspaikalla, kunnes he saapuivat. Myöhemmin he löysivät uhrin jonkin matkan päästä."

Borwinin poliisi jatkaa tutkintaa ja ilmoitti lehdistölle, ettei onnettomuudesta ollut välittömiä silminnäkijöitä.

KUVA: Piroj Woranuchakun / Thanapat Awayla / Chon News TV

LÄHDE: Chon News TV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.