Nigerian ja Thaimaan kansalaiset pidätettiin Pattayalla väitetysti netissä romanssihuijauksesta Thaimaassa. Nigerialainen mies hyppäsi ulos kolmannen kerroksen ikkunasta yrittääkseen paeta poliisia

Pattaya -

Nigerian kansalainen ja Thaimaan naispuolinen, 23-vuotias, pidätettiin Pattayan alueella eilen, 6. heinäkuuta, kun heidän väitetään syyllistyneen yhdessä online-romantiikkahuijaukseen Thaimaassa.

Kaksikko, Robinson Ibuka Ade ja Thidarat Biraban, etsittiin Thaimaan rikostuomioistuimen pidätysmääräyksellä syytteeseen liittymisestä petokseen ja väärennettyjen tietojen tuomisesta tietokonejärjestelmään. Heidän pidätyksensä jälkeen Thaimaan poliisi löysi ja takavarikoi käteistä 148,000 2,000 Thaimaan bahtia, XNUMX XNUMX Yhdysvaltain dollaria ja kaksi pankkiautomaattikorttia.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun uhri Nakhon Sri Thammaratissa teki valituksen, jossa todettiin, että he olivat menettäneet 905,000 720 bahtia Instagram-tilin käyttäjältä "davilalindaXNUMX", joka väitti olevansa amerikkalainen sotilas, joka taisteli Syyriassa. Tilin omistaja sitten huijaisi uhrin siirtämään suuren rahasumman useita kertoja.

Alkututkimuksen mukaan ainakin 40 uhria, jotka tekivät samanlaisia ​​ilmoituksia Don Muengin poliisiasemalle, olivat väittäneet, että heidät oli huijattu samalta Instagram-tililtä ja he menettivät yhteensä 112,000 XNUMX bahtia. Tämän jälkeen poliisi pyysi Bangkokin rikostuomioistuimelta pidätysmääräystä.

Tutkimus paljasti sitten, että tilin omistaja asui huoneistossa Pattayassa. Nigerialainen epäilty löydettiin huoneesta. Lopulta hänet pidätettiin, kun hän yritti paeta ja hyppäsi/pudotti rakennuksen kolmannen kerroksen parvekkeelta. Poliisi otti hänet välittömästi kiinni talon ulkopuolelta. Asunnosta löydettiin myös Thidarat, jonka Robinson näytti olevan halukas jättämään taakseen parvekkeelta hyppäämisen perusteella, yhteensä 51,000 XNUMX bahtia hänen henkilölleen.

Pariskunta otettiin poliisin säilöön Don Muengin poliisiasemalle, kun taas muita uhreja kuulusteltiin lisätietojen saamiseksi. Robinson Ibuka Ade sai lääkärinhoitoa kaatumiseensa, josta hän selvisi poliisin mukaan ilman vakavia vammoja.

Kuva: UCI Median poliisi-TV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.2 (5 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.