Pattayan pormestari sanoo, että kaupunki aikoo edelleen avata ulkomaisille rokotetuille turisteille syyskuun 1. päivään mennessä ja kehittää lopullisia suunnitelmia

Pattaya, Thaimaa-

  Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume tapasi apulaiskaupunginjohtajansa sekä asiaankuuluvat matkailu- ja yritysomistajat ja virastot Pattayassa tänään 7. heinäkuuta keskustellakseen kaupungin uudelleen avaamisesta ulkomaisille rokotetuille turisteille ilman tiukkaa XNUMX päivän karanteenia, kuten Phuket ja pian Surat Thani.

Ensinnäkin voit lukea Phuketin ja Surat Thanin suunnitelmista napsauttamalla alla:

 Tietoja Samui Plus -ohjelmasta on täällä.

  Tietoja Phuket Sandboxista löytyy täältä.

Lopuksi olemme myös kommentoineet Pattayan nykyinen tila TÄÄLLÄ.

Pattayan kaupungin pormestarin mukaan kaupunki aikoo avautua syyskuussa ulkomaalaisille rokotetuille turisteille Samui Plus -ohjelman kaltaisessa ohjelmassa. He ovat myös tutkineet mahdollisuuksia hyödyntää Koh Larnia, jossa suurin osa väestöstä on rokotettu hiekkalaatikon tapaan, vaikka ei tiedetä, onko tämä osa lopullista suunnitelmaa. Siitä huolimatta saarta on tarkoitus hyödyntää jollain tavalla osana ohjelmaa, vaikka se olisi hyväksyttyjen "suljettujen reittien" matkoja osana matkailusuunnitelmaa. Voit lukea ehdotuksesta hieman täältä.

Pormestari totesi, että suunnitelman edellytyksenä oli kuitenkin se, että 70 % Pattayasta rokotetaan vähintään ensimmäisellä annoksella Covid-19-rokotteita, minkä kriitikot ovat jatkuvasti todenneet verkossa, että heidän mielestään on epätodennäköistä Pattayan nykyisen rokotustilan perusteella. Pormestari on kuitenkin todennut useaan otteeseen, että rokotteet, mukaan lukien Pattaya Cityn yksityisesti tilaamat, olisivat saatavilla "pian" ilmoittamatta tiettyä päivämäärää ja että kaupungilla on logistiikka, henkilökunta ja infrastruktuuri rokotteiden nopeaa käyttöönottoa varten. Jälkimmäinen osa, ainakin, jopa jotkut uskollisimmat kriitikot ovat samaa mieltä verkossa, se on tarjonta, joka on ongelma.

Voit lukea Pattayan yksityisestä rokotteiden ostosta täältä.

Tarkkoja yksityiskohtia kaupungin avaamissuunnitelmasta ei ole julkaistu, ja ne ovat vielä suunnitteluvaiheessa, mutta kaupunginjohtajan mukaan Pattayan viranomaiset tekevät yhteistyötä Thaimaan matkailuviranomaisen kanssa esitelläkseen suunnitelman kansalliselle turvallisuusneuvostolle ja keskukselle. Covid-19 Situation Administrationille eli CCSA:lle lähitulevaisuudessa. TPN-media huomauttaa, että tämä ei olisi Pattayan "suuri avaaminen" ja sillä olisi todennäköisesti monia sääntöjä ja määräyksiä saapuville, jotka ovat samanlaisia ​​​​kuin Phuket ja Surat Thani. Ei myöskään ole takeita siitä, että Pattayan kuuluisa yöelämä ja viihdeteollisuus, joka on suljettu nyt noin kolme kuukautta, saisi avautua uudelleen ulkomaisten rokotettujen turistien suunniteltua paluuta varten.

Kerromme lisää päivityksistä sitä mukaa, kun lisätietoja julkaistaan, kaupunginjohtajan mukaan tämän pitäisi tapahtua muutaman seuraavan viikon aikana.

Samaan aikaan, Chonburissa on edelleen satoja Covid-19-tapauksia päivässä, vaikka suurin osa niistä on rakennusleireillä, markkinoilla ja tehtaissa, joissa työntekijät, joista monet ovat siirtotyöläisiä, asuvat tiheästi pakatuissa yhteisöissä.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1.67 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/