Jomtien-baarin omistajista tulee kahvi- ja kreppikauppa selviytyäkseen Covid-19-kriisistä

Pattaya -

Suosittu baari Jomtienissa on muutettu kahvi- ja kreppikauppaksi auttaakseen henkilökuntaa selviytymään nykyisestä Covid-19-kriisistä Pattayan alueella. Viihdeteollisuus on sulkeutunut lähes kolmen kuukauden ajan ilman loppua peräkkäin. tällä hetkellä.

Tawirada Tanapoomchai, 30, kertoi The Pattaya Newsille: "Olen baarin työntekijä. Baarimme 'Country Road' on väliaikaisesti suljettu Covid -19:n vuoksi Jomtienissa lähellä Dongtan Beachia.

Baarit ja viihdepaikat on suljettu Thaimaan hallituksen määräyksestä kansallisella tasolla, huomauttaa TPN-media, ja ne ovat olleet noin kolme kuukautta. Covid-19-tilannehallinnon keskus eli CCSA ei ole antanut arviota siitä, milloin viihdepaikat saavat avautua uudelleen. Tapahtumapaikan omistajat väittävät myös, että he ovat saaneet vain vähän tai ei ollenkaan taloudellista tukea hallitukselta sulkemiseen. Vaikka jotkut maakunnat, kuten Phuket, ovat sallineet alkoholin ravintoloissa, se on edelleen kiellettyä Chonburissa.

”Kysyimme muiden työntekijöiden kanssa baarin omistajalta, voisimmeko avata kahvi- ja kreppikaupan, jotta voimme ansaita rahaa elämiseen. Omistaja oli kanssamme samaa mieltä, vaikka he eivät saa isompia tuloja projektista. Saimme luvan paikallisilta viranomaisilta ja olemme nyt kahvila." Tawirada selitti.

"Country Road Café sijaitsee Jomtienin rantatiellä lähellä Krung Si Bankia, joka on noin 100 metrin päässä rannasta. Tawirada päätti.

TPN huomauttaa, että "Country Cafe" on avoinna päiväsaikaan. Alkoholin myynti sekä musiikin ja viihteen tai biljardipöytien tai muiden viihdetoimintojen käyttö on kielletty.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.75 (4 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.