Kiinan kansalainen ja neljä thaimaalaista pidätettiin väitetysti aikuisten elokuvien kuvaamisesta Pattayalla

Pattaya -

Police Cyber ​​Taskforce (PCT) Poliisi teki ratsian taloon Jomtienissa myöhään illalla ja pidätti yhden Kiinan kansalaisen, kolme thaimaalaisen ja yhden transsukupuolisen Thaimaan kansalaisen väitetysti aikuisviihdeelokuvien kuvaamisesta Pattayan alueella.

Kenraalimajuri Chaipojjana Suwannarakin johtama PCT-poliisin ryhmä suoritti ratsian kello 11 eilen illalla, 30. heinäkuuta, Pattayan provinssin tuomioistuimen etsintäluvalla aseistettuna taloon Soi Jomtien 5:ssa Jomtien Second Roadin edustalla.

Poliisi löysi ja pidätti kolme thaimaalaista miestä, yhden transsukupuolisen thaimaalaisen ja yhden Kiinan kansalaisen. Epäillyt pidätettiin heidän kerrotaan olevan kesken aikuisille suunnatun elokuvan kuvaamisen.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Pattayan poliisi sai ilmoituksen anonyymisti huolestuneelta kansalaiselta, että nämä paikalliset asukkaat kuvasivat säädyttömiä thaimaalaisia ​​elokuvia Pattayassa, mikä rikkoo maiden erittäin tiukkoja säädyttömiä lakeja. Nämä elokuvat julkaistiin LINE-matkapuhelinsovelluksen kautta kiinan kielellä sekä Kiinan että Thaimaan kansalaisille.

Thaimaan epäillyt kertoivat Pattayan poliisille olevansa työttömiä nykyisten Covid-19-toimenpiteiden ja rajoitusten vuoksi, jotka sulkivat heidän aiemmat työpaikkansa matkailu- ja ravintola-alalla noin kolmeksi kuukaudeksi. Epäillyt ilmoittivat poliisille, että he saivat 1,000 bahtia päivässä kiinalaiselta työnantajalta.

Pattayan poliisi ei nimennyt ketään epäillyistä.

Viittä epäiltyä syytetään Thaimaan tietokonerikollisuuden rikkomisesta tuomalla maahan ja/tai tuottamalla alastomuutta ja säädytöntä tekoa. Heitä syytetään myös Covid-19:aan liittyvien sääntöjen rikkomisesta Thaimaan hätäasetuksen mukaisesti ja asianmukaisten turvallisuusmenettelyjen noudattamatta jättämisestä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.