Pattayan kaupungin pormestari käsittelee sosiaalisessa mediassa viruskuvia kaupungin massiivisista ruokalahjoituslinjoista

Pattaya-

Pattayan kaupungin pormestari käsitteli kaupungin nykytilannetta sen jälkeen, kun valokuvat sadoista apua tarvitsevista ihmisistä istuvat Pattayan rannalla jonoissa odottamassa ruokaa, levisivät viime viikolla thaimaalaisen ja englannin sosiaaliseen mediaan.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunpluem kertoi The Pattaya Newsille: ”Kuvat vähävaraisista ihmisistä ja hyväntekeväisyyttä tarvitsevista ovat levinneet sosiaalisessa mediassa. Monet ihmiset vastasivat kielteisin kommentein ja väittävät, että kaupunki ei yritä auttaa tai ratkaista rokotustilannetta tai avata uudelleen suljettuja yrityksiä (Covid19-rajoitusten vuoksi), mikä ei pidä paikkaansa."

"Nämä kuvat kuitenkin osoittavat, että monet ihmiset ovat kärsineet Pattayan Covid-19-kriisistä, koska he ovat menettäneet työpaikkoja ja tuloja toimenpiteiden vuoksi, joita on täytynyt toteuttaa koko yhteisön terveyden suojelemiseksi, kun ratkaisemme Covid-19:n. kriisi. Jos näemme positiivisen puolen, niin monet ihmiset ovat myös avanneet sydämensä ja taskunsa ja lahjoittavat edelleen ruokaa vähävaraisille. He auttavat toisiaan ja osoittavat todellista yhteisöllisyyttä Pattayan tarvitseville." Pormestari huomautti.

"Uusimmissa viruskuvissa ruokaa lahjoittaneet ihmiset ottivat yhteyttä toimistooni, jotta he voisivat auttaa ja tapahtuma koottiin yhdessä sosiaalisen etäisyyden ja kaupungin kunnan henkilökunnan avuksi. Nimettömänä pysyttelevät lahjoittajat ovat jo pyytäneet lupaa. Pormestari selitti.

”Näemme edelleen ystävällisyyttä tässä kriisissä, jossa voimme auttaa muita ihmisiä. Sekä ulkomaalaiset että thaimaalaiset ovat auttaneet Pattayalla avun tarpeessa olevia ja olemme kaikki kiitollisia tästä. Meidän on kuitenkin edelleen noudatettava sosiaalisen etäisyyden sääntöjä, joissa poliisi ja lainvalvontaviranomaiset ovat auttaneet viimeaikaisten lahjoitusten yhteydessä. Pormestari lisäsi.

Pormestari totesi, että kaupunki teki kaikkensa turvatakseen lisää rokotteita ja parantaakseen Pattayan tilannetta, mikä hänen mukaansa sallii yritysten avata ovensa uudelleen ja ajaa turisteja, sekä ulkomaisia ​​että kotimaisia, takaisin Pattayaan. muutaman seuraavan kuukauden.

Monet kielteiset kommentit väittävät myös, että Thaimaan hallitus välitti vain Phuketista ja jätti Pattayan kamppailemaan rajoitusten ja sulkemisten alla. Pormestari sanoi, että tämä ei ollut totta ja että Phuketin testiohjelma tasoittaisi tietä Pattayalle oman ohjelman avaamiseen ulkomaalaisille turisteille lähitulevaisuudessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.