Thaimaalaiset demokratiaa kannattavat mielenosoittajat järjestivät eilen automielenosoituksen osoittaakseen symbolisesti poliittista tottelemattomuutta nykyistä hallitusta vastaan

KUVA: iLaw

Bangkok -

Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat olivat osallistuneet eilen, 3. heinäkuuta, Bangkokin demokratiamonumentin luona järjestettävään autohuudtelevaan mielenosoitukseen vaatiakseen Prayut Chan-O'Chan ja hänen hallituksensa eroa.

Mielenosoituksen ilmoitti poliittinen aktivisti Sombat Bunngam-anong, alias "Bo Ko Lai Jut" (Polka Dot Editor), ja se alkoi noin klo 5. Bangkokin sydämessä.

Äänitysprotesti muokattiin symbolisesti ajasta, jolloin kuljettajilla on tapana ääntää äänitorveaan automaattisina signaaleina saavuttaessaan kuolleet kulmat. Sitä sovellettiin siksi Thaimaan poliittiseen tilanteeseen, jossa thaimaalaiset eivät mielenosoittajien mukaan näkevät oman maansa tulevaisuutta.

Useita autoja useista demokratiaa kannattavista ryhmistä oli saapunut ja miehittänyt Rachadumnoen Roadin ennen kuin alkoi ajaa ja piippata Phan Fa Lilat -sillalla, Nang Loengin risteyksessä ja suuntasi illalla Ratchaprasongin risteykseen.

Lisää ajoneuvoja havaittiin liittymässä honking paraatille matkalla risteykseen, johon he saavuttivat noin kello 7. Kopinaa kuului koko matkan ajan.

Samaan aikaan Bangkokin pääkaupunkiseudun poliisi varoitti, että ajamista kulkueessa, jonka voidaan katsoa haittaavan liikennettä ja aiheuttavan ongelmia tai vaaraa muille tienkäyttäjille, pidetään liikenneturvallisuuden kannalta laittomana.

Kaikkia rallin osallistujia ja heidän ajoneuvojaan syytetään maaliikennelain 43 §:n 8 momentin mukaisesta rikoksesta. Tutkintaviranomaisilla oli oikeus ehdottaa tuomioistuimelle ajoneuvojen takavarikointia. Ne tallennettiin video- ja ääninauhoitteilla eri paikkoihin, erityisesti Demokratian muistomerkin ympäristöön, asennetuilla liikenteenvalvontakameroilla.

Jotkut mielenosoittajat olivat järjestäneet puhemielenosoituksia useilla alueilla Bangkokin ympäristössä ennen kuin he liittyivät suurryhmään, joka aikoi muuttaa Ratchaprasongista ja jatkaa mielenosoitusta Voiton muistomerkillä noin klo 7.

Mielenosoitus keskeytettiin noin kello 7. Telegram-sovelluksen kautta. Noin 47 autoa demokratiaa kannattavilta ryhmiltä oli matkalla hallituksen taloon järjestämään mielenosoitusta. Kokonaistilanne pysyi rauhallisena ja poliisin valppaana.

Kuva: iLaw

=–=–=–=–==-

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.