Mielenosoitukset kiihtyvät Bangkokissa, kun hallituksen ja Covid19:ään liittyvien toimien ja rajoitusten turhautuminen lisääntyy

Bangkok -

Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat sekä joukko Covid-19:aan liittyviä toimenpiteitä ja rajoituksia protestoineita marssii eilen 2. heinäkuuta Bangkokissa Uruphongin risteyksestä hallituksen taloon, missä he järjestivät rauhanomaisen mielenosoituksen ja kirpputorin paikallisille yrittäjille. joihin hallituksen viimeisimmät Covid-19-määräykset olivat vaikuttaneet taloudellisesti.

Näihin tilauksiin sisältyi Bangkokin ravintoloiden sulkeminen ruokailua varten, mikä suututti tuhansia kaupungin yrittäjiä. Tämä on lisätty jo lähes kolme kuukautta kestäneelle viihde- ja yöelämän paikkojen kiellolle, joka on saanut alalta yhä enemmän tukea ja taloudellista tukea.

Mielenosoittajat liittyivät kokoontumiseen, jota johti hiljattain julkaistu demokratia-aktivisti Parit "Penguin" Chiwarak, Uruphongin risteyksessä noin kello 4. Huolimatta poliisin piikkilankabarrikadeista ja liikenne-aidoista mielenosoitus oli onnistunut marssimaan rauhanomaisesti määränpäähän.

Kaksi korkeapaineista vesitykkiautoa ja kolme vankien kuljetusajoneuvoa otettiin käyttöön hallituksen talon portilla 5 opetusministeriötä vastapäätä.

Thaimaan kuninkaallinen poliisi paljasti eilen lehdistölle, että mielenosoittajien tekoa kirpputorin järjestämisestä, joka väitti auttavansa taloudellisesti paikallista yritystä Covid-19-kaudella, pidettiin ratkaisevan tärkeänä laittomana, koska Covid-19-epidemian tilanne oli edelleen vakava.

Kaikki mielenosoittajat, suostuttelijat ja mielenosoittajat syyllistyivät lakiin Bangkokin hätäasetuksen mukaan, joka on kieltänyt yli XNUMX ihmisen suuren kokoontumisen.

Klo 5 lähtien rankkasade oli riehunut paikalla heti ensimmäisen puheen päätyttyä, jolloin mielenosoittajat hajaantuivat hetkeksi. Pingviinin pitämä puhe kuitenkin jatkui valitettavasta säästä huolimatta.

Paikalliset myyjät jatkoivat osastojensa pystyttämistä, kun taas enemmän mielenosoittajia nähtiin kävelemässä suljetulla kadulla heti sateen lakattua. Kokoontuminen jatkui, ja sen kerrottiin järjestettävän lehdistön ajan rauhanomaisesti lainvalvontaviranomaisten valppaan valvonnan alaisena.

Toistaiseksi syytteitä ei ole nostettu.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.