Pattayan ruokakärryjen myyjä sytytti itsensä tuleen, oli kuulemma järkyttynyt hänen liiketoimintaansa vahingoittavista Covid-19-rajoituksista

Pattaya-

Thaimaalainen BBQ-ruokakärryjen kuljettaja loukkaantui vakavasti syttyessään tuleen tänä iltana. Hän oli kuulemma järkyttynyt Covid-19-rajoituksista, jotka rajoittivat hänen asiakasliikennettä ja vahingoittivat hänen liiketoimintaansa.

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta kello 5 tänään (00nd) osoitteessa Soi Sukhumvit 75 Pattayan suuralueella.

Ensiapuhenkilöstö ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen 56-vuotiaan miehen, joka pyörittää thaimaalaista BBQ-ruokavaunua (thain kielellä Mookata) Pattayasta. Hän sai vakavia vammoja yrittäessään polttaa itsensä. Pattaya News on salannut hänen nimensä toimituksellisen käytäntömme mukaisesti tämänkaltaisista tapauksista.

Loukkaantunut mies kertoi ensiapuhenkilöille tunnetilassa: ”Minulla ei ole rahaa maksaa lainahaita, joita minun piti käyttää perheeni ja yritykseni elättämiseen. Minulla ei ole asiakkaita, Covid-19 on estänyt kaikkia tulemasta Pattayalle.

Loukkaantunut toimitettiin välittömästi paikalliseen sairaalaan lääketieteellistä ja psykiatrista apua varten.

Paikalle saapuneen ruokakärryjen myyjän nimeä jättämättä jättäneet sukulaiset kertoivat The Pattaya Newsille, että loukkaantunut mies oli ollut jonkin aikaa emotionaalisessa tilassa toimeentulon puutteen vuoksi ja sytytti itsensä tarkoituksella tuleen. Miehellä ei kuulemma ollut asiakkaita BBQ-liiketoimintaansa kymmeneen päivään peräkkäin, ja hän syytti liikenteen puutteesta Covid-19:ään liittyvistä rajoituksista ja toimenpiteistä, jotka olivat olennaisesti pysäyttäneet kotimaan ja kansainvälisen matkailun Pattayalle, joka oli hänen aiemmin merkittävä tulonlähde. .

Lähistöllä tapahtuneen tapahtuman silminnäkijät kertoivat The Pattaya Newsille haistavansa savua ennen kuin huomasivat miehen tulessa. He auttoivat sammuttamaan liekit ja rauhoittamaan miestä ennen kuin ensihoitajat saapuivat paikalle. Ensiapuhenkilöstön mukaan mies sai tapahtuman seurauksena vakavia palovammoja.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.