Thaimaan pääministeri vierailee Phuketissa ja tarkastaa "Phuket Sandbox" -projektin ensimmäisen päivän huomenna

Bangkok -

Thaimaan pääministerin Prayuth Chan-O'Chan odotetaan saapuvan Phuketiin huomenna, 1. heinäkuuta, vierailemaan "Phuket Sandbox" -tapahtumassa osana saaren avaamista uudelleen rokotetuille ulkomaalaisille turisteille. Thaimaan matkailuviranomaisen arvioiden mukaan toivottaa tuhansia tervetulleiksi. turisteja kolmannen vuosineljänneksen loppuun mennessä.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri vahvisti lehdistölle tänään, 30. kesäkuuta, että pääministeri on aikonut vierailla Phuketissa tarkastaakseen maateitse Phuketiin saapuvien ja sieltä lähtevien matkustajien turvatarkastusjärjestelmän, mukaan lukien ajoneuvot, matkustajat ja heidän asiakirjansa osana " Phuket Sandbox” saaren avausprojekti Phuketin maatarkastuspisteessä.

Hän totesi: "Pääministeri johtaa myös kokousta, jossa seurataan "Phuket Sandbox" -hankkeen toimenpiteiden edistymistä ennen kuin hän käynnistää virallisesti "Hug Thais Hug Phuket" -hankkeen "Hug Thai" -hankkeen puitteissa Phuketin keskustassa. Ostoskeskus."

"Tässä tilaisuudessa pääministeri vierailee myös saapuvien ja lähtevien seulonnassa ja toivottaa ulkomaalaiset matkailijat tervetulleiksi Phuketin kansainväliselle lentokentälle ennen paluutaan Bangkokiin samana iltana", Anucha lisäsi.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) erityisesti arvioima hallitus on arvioinut, että noin 100,000 2021 ulkomaalaista turistia vierailee Thaimaassa (Phuket) kolmannella vuosineljänneksellä (heinäkuu-syyskuu 8.9). TAT:n mukaan pelkästään heinäkuun aikana odotettiin myös XNUMX miljardin bahtin liikevaihtoa.

Phuket Sandbox -ohjelman mukaisten saapuvien matkustajien varausten määrä oli tällä hetkellä noin 11,894 8,281 henkilöä kuudesta lentoyhtiöstä. Tästä noin 3,613 426 matkustajaa oli saapuvia ja loput 13 XNUMX matkustajia. Kokonaislentojen arvioitiin olevan keskimäärin noin XNUMX eli noin XNUMX lentoa päivässä. TPN-media huomauttaa, että nämä luvut eivät antaneet tarkkoja päivämääriä tai aikarajoja ja poikkesivat joistakin muiden virastojen antamista tilastoista, koska nämä luvut on antanut TAT,

Samaan aikaan Thaimaan Royal Gazette on virallisesti julkaissut "Phuket Sandbox" -tilaukset ja lisätiedot, joita tarvitaan huomiseen saapumiseen. Löydät lisätietoja alla olevasta artikkelista:

Thaimaan Royal Gazette julkaisee virallisesti "Phuket Sandboxin", johon sisältyy saapumisen edellyttämiä lisätietoja

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.