30 kiloinen python jäi kiinni autotallissa Pattayalla yössä, hälyttävä omistaja

Pattaya -

30-kiloinen python on saatu kiinni paikallisen miehen autotallista Pattayassa varhain eilen aamulla (28.)th).

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen pythonista noin kello 1:00 yöllä käytettyjen autojen kaupassa ja asunnossa Nongpruessa.

Pelastustyöntekijät ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen neljä metriä pitkän pythonin kodin autotallialueelta.

Noin 15 kiloa painavan pythonin kiinni saaminen kesti noin 30 minuuttia, arvioivat tilannetta hoitamaan kutsutut käärmeenkäsittelijät.

M. Suchart Suwachart, talon ja liikkeen omistaja, 63, kertoi The Pattaya Newsille: "Kuulin lemmikkikoirani haukkuvan raivokkaasti autotallissa, jossa hän nukkuu, kun olin rentoutumassa sisällä. Tulin ulos ja löysin pythonin. Se ei kuulu minun tehtävääni, joten kutsuin välittömästi pelastustyöntekijät avuksi.

Käärmeenkäsittelijät kertoivat toimittajille, että käärmettä ei vahingoiteta ja se vapautetaan asumattomaan metsään Chonburin alueella.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.