PÄIVITYS: Viidellä ihmisellä oli positiivinen Covid-19-testi Pattayan ratsastuksessa ravintoloihin, joiden väitetään rikkovan Covid-19-sääntöjä

Pattaya -

Viidellä ihmisellä on vahvistettu Covid-19-tartunta Pattayassa kuluneen viikonlopun aikana kahteen Covid-19-sääntöjä rikkovaan ravintolaan tehdyn ratsian jälkeen. Kymmeniä ratsiaan osallistuneita poliisin ja tukiryhmän jäseniä on tällä hetkellä karanteenissa.

Banglamungin sairaalan lääkintähenkilöstö teki Covid-19 -testejä Pattayan kaupungin poliisiasemalla 107 pidätetylle henkilölle ja 26 poliisille, toimittajalle ja ensiapuhenkilölle, jotka osallistuivat ratsian viime viikonloppuna.

https://thepattayanews.com/2021/06/27/update-all-those-arrested-in-raids-on-restaurants-allegedly-violating-covid-19-rules-yesterday-tested-for-the-virus-awaiting-results-and-court-hearings/

Eilen (27th), Banglamungin sairaalan henkilökunta vahvisti ratsioiden Covid-19-testien tulokset ja ilmoitti löytäneensä viisi vahvistettua tapausta, joissa oli kaksi ulkomaalaista miestä ja kolme thaimaalaista naista. Nämä viisi henkilöä on siirretty välittömästi sairaaloihin lääketieteellistä valvontaa/tukea varten. Thaimaan Covid-19-politiikan mukaan kaikkien positiivisten potilaiden on mentävä sairaalaan tai sairaalalaitokseen, kuten kenttäsairaalaan, ollessaan "hoidossa" riippumatta siitä, ovatko he oireettomia tai miltä heistä tuntuu.

Chonburin provinssin poliisi on antanut kiireellisen määräyksen, jonka mukaan 37 ratsiaan osallistunutta henkilöä on asetettava 14 päivän karanteeniin. Ryhmään kuuluu 26 poliisia paikalla sekä tukihenkilöstö poliisiasemalla.

Mitä tulee ihmisiin, joiden Covid-19-testi on ratsastuksessa negatiivinen, heitä seurataan säännöllisesti Chonburin provinssin poliisin mukaan ja heitä pyydetään asettumaan karanteeniin ja seuraamaan oireita, jos ne eivät ole korkean riskin tapauksia.

Monet viikonlopun ratsioista pidätetyt ihmiset olivat myös tänään ensimmäisellä oikeusistuimella. Nämä menettelyt ovat kuitenkin suljettuja yleisöltä, eivätkä tuomioistuimet yleensä anna lehdistölle tai yleisölle avoimia lausuntoja kuulemisten tuloksista. Tiedotamme lisää sitä mukaa, kun niitä saamme.

Voit lukea alkuperäisen raid-artikkelin klikkaamalla tästä.

Video ryöstöstä on alla:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.