Thaimaan vakuutuskomissio varoittaa ihmisiä, joilla on Covid-19-vakuutus, olemaan tietoisesti tartuttamatta itseään sosiaalisen median huhujen vuoksi.

Bangkok -

Office of Insurance Commission (OIC) on varoittanut ihmisiä, jotka ovat tietoisesti tartuttaneet itsensä COVID-19-koronavirukseen sairausvakuutuskorvauksista, että he rikkovat lakia.

OIC:n pääsihteeri Suthiphon Thaveechaiyagarn totesi, että osasto sai ilmoituksen uudesta rikoksesta, jossa Covid-19-vakuutetut vakuutettiin olevan vaarassa saada Covid-19 saadakseen vakuutuskorvauksen. Näin tekeminen voi olla hengenvaarallista, eikä rahaa välttämättä taata Covid-19-vakuutuksesta, koska he eivät välttämättä täytä ehtoja ja heitä voidaan syyttää myös vakuutuspetoksista.

KUVA: innnews

Pääsihteeri kertoi lehdistölle: ”Sosiaalisessa mediassa leviää huhuja, että jotkut yksityishenkilöt rohkaisivat tällaista käyttäytymistä Covid-19-epidemian kolmannen aallon aikana. Jos ne vahvistetaan todeksi, tämä varmasti pahentaisi epidemian nykytilannetta ja vaikuttaisi merkittävästi taudista rehellisesti saastuneiden vakuuttajien lailliseen toimintaan.

"Jos jonkun todetaan todella syyllistyneen rikokseen, suoritetaan vakavia oikeudellisia menettelyjä. OIC kehottaa myös vakuutusyhtiöitä olemaan varovaisia ​​ottaessaan vastaan ​​Covid-19-vakuutuksia. Thaimaan yleisvakuutusliitto kutsutaan osastolle keskustelemaan asiasta mahdollisimman pian. Pääsihteeri päätti.

Tämä seurasi sosiaalisen median keskustelua, jossa väitettiin ihmisistä, jotka yrittävät saada Covid-19-tartunnan, kuten käyttäneensä viruksen sairastuneiden käyttämiä maskeja tai tarkoituksellisesti tapaamista taudille positiivisia ihmisiä ilman suojaa saadakseen tartunnan. vakuutuskorvaukset olivat rehottavia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.