Thaimaan hallitus jakaa 7.5 miljardia bahtia korvauksia Covid-19-yritysten sulkemismääräyksistä kärsiville yrityssektoreille

KUVA: Thairath

Bangkok -

7.5 miljardin bahtin budjetti on järjestetty korvaukseksi kaikille rakennustyöntekijöille, viihdepaikkayrittäjille ja ravintolasektoreille, joita koski kuuden maakunnan liiketoimintojen sulkemismääräys kuukaudeksi, pääministeri Prayut Chan-O'Cha ilmoitti tänään iltapäivällä. 28. kesäkuuta.

Pääministeri kertoi Associated Pressille tänään hallituksen talouselämän sektoreiden kanssa pidetyn tapaamisen jälkeen, että 50 prosenttia työntekijöiden palkoista jaetaan kuukaudeksi korvaukseksi rakennusleirin sulkemisen yhteydessä Bangkokissa ja sen ympäristössä.

Rahaa suunnitellaan myös viihde- ja ravintolatoimintaan liittyville ryhmille.

KUVA: Brighttv

Pääministeri totesi lisäksi, että muita yrityksiä koskevia toimenpiteitä otetaan käyttöön. Myös uusia rahoitustoimenpiteitä voidaan toteuttaa, mukaan lukien Half-Half-hankkeen kolmas vaihe ja "Ying Chai, Ying Dai" -projekti.

Pääministeri lisäsi: "Aluksi tarjoamme 7.5 miljardin bahtin budjetin rahoituskeinona rakennustyöläisten ryhmien, viihdepaikkojen ja ravintoloiden hoitamiseen kuudessa maakunnassa."

"Hallitus ei koskaan laiminlyönyt kaikkia työntekijöitä. Syy, miksi ilmoitimme tiukasta valvonnasta 10 maakunnassa, on mahdollisesti vähentää kotimaisten Covid-19-tartuntojen määrää. Nykyään meillä on 7.5 miljardin bahtin budjetti tarjotaksemme kaikille työntekijöille.

Se, miten rahat jaetaan tarkasti, ei ollut vielä selvillä, TPN media toteaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.