Pattayan olutbaarin operaattorit lähettävät pormestarille kirjeen, jossa he pyytävät apua Covid-19-sulkemisten vuoksi

Pattaya -

Ryhmä Pattayan olutbaarin toimijoita ja heidän henkilökuntaansa tänään (28th), antoi Pattayan kaupungin pormestarille virallisen kirjeen, jossa hän halusi auttaa heitä ja heidän työttömiä työntekijöitään.

Pattayan baariolutoperaattoreiden tiimiä johti rouva Punnipa eli Dun, useiden Soi 6 -olutbaarien omistaja.

Kirje luovutettiin Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplumelle ja apulaispormestari Ronnakit Eakkasingille. Kirjeessä pyydettiin, että paikallisille baarinomistajille ja henkilökunnalle annettaisiin apua esimerkiksi palkkojen, vuokran, apurahojen tai muiden kulujen muodossa tai että heidän sallittaisiin etsiä vaihtoehtoisia tulonlähteitä laillisesti asetettujen sääntöjen mukaisesti yhteistyössä kaupungin viranomaisten kanssa.

Rouva Punnipa kertoi paikallislehdistölle ja The Pattaya Newsille: "Yritämme löytää muita tapoja ottaa yhteyttä asiakkaisiimme turvallisesti Covid-19-kriisin aikana, kuten suoratoisto verkossa."

"Suurin osa suoratoiston asiakkaistamme ovat muissa maissa, jotka ovat vieraillut Pattayassa aiemmin eivätkä voi tällä hetkellä vierailla käynnissä olevan rajan ja Covid-19-rajoitusten vuoksi", hän selitti.

"Seuraamme kaikkia virkamiesten päättämiä Covid-19-mittauksia. Rajoitamme mielellämme samaan aikaan huoneessa olevien ihmisten määrää, emme käytä alkoholia ja muita pyydettyjä toimenpiteitä varmistaaksemme syötteemme laillisuuden ja henkilöstömme tuloja nykyisen Covid-19-kriisin aikana." Punnipa jatkoi.

”Monet henkilöstöstämme eivät ole voineet työskennellä baareissa normaalisti jo kuukausiin Covid-19-rajoitusten vuoksi, jotka ovat sulkeneet viihdepaikat tämän vuoden huhtikuun 10. päivästä lähtien. Samaan aikaan operaattorit maksavat edelleen vuokrat, lisenssit, verot ja muut palvelut, eikä valtio ole saanut viihde-alan taloudellista tukea, kuten monissa länsimaissa. Jos alamme ei pysty avaamaan eivätkä toimimaan vaihtoehtoisia tulonlähteitä, meidän ja henkilöstömme pitäisi saada taloudellista apua sulkemisen määränneeltä hallitukselta. Punnipa jatkoi.

"Haluamme selvennystä ja avoimuutta johtajilta vaihtoehtoisista tulonlähteistä, kuten suoratoistosta tai viihdesektorin avustamisesta Pattayalla kokonaisuudessaan", Punnipa päätti.

Pattayan kaupungin apulaispormestari Ronnakit sanoi, että asiaa ehdotetaan Chonburin kuvernöörille, jotta löydettäisiin ratkaisu, joka miellyttää kaikkia osapuolia ja varmistaa, että se ei mahdollisesti johda Covid-19:n leviämiseen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.67 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.