Teini-ikäinen moottoripyöränkuljettaja loukkaantui, melkein roikkui törmättyään löysään riippuviin tietoliikennekaapeleihin Pattayalla

Pattaya -

Teini-ikäinen kuljettaja on saanut useita vammoja, kun hän takertui riippuviin tietoliikennekaapeleihin ja putosi moottoripyörästään Etelä-Pattayalla pimeällä tiellä eilen.

17-vuotias, jonka nimeä salattiin alaikäisyyden vuoksi, kertoi The Pattaya News -toimittajalle: "Ajoin eilen (24. kesäkuuta) moottoripyörälläni matkalla kotiin keski-illalla Soi Khao Talosta Soi Koriin. Pai erittäin pimeällä tiellä."

– Törmäsin tietoliikennekaapeleihin, jotka olivat pudonneet alas ja roikkuivat löysästi tiellä. Kaapelit tarttuivat kaulaani ja saivat minut kaatumaan ja putoamaan, mikä melkein ripusti minut ennen kuin pystyin vapauttamaan itseni." Teini-ikäinen selitti Pattaya Newsin toimittajille.

”Lähellä ulkona istuvat paikalliset asukkaat näkivät minut ja auttoivat minua. Minulla on haavoja niskassa, käsivarsissa ja selässä. Myös moottoripyöräni vaurioitui onnettomuudessa." Hän lisäsi.

Hänen äitinsä, neiti Nilawan Jitsom, 35, kertoi The Pattaya Newsille: "Tyttäreni vietiin paikalliseen sairaalaan vammojensa vuoksi, ja hänelle tehtiin testejä. Hän sai vakavia piiskaiskuja ja vammoja ja oksensi useita tunteja tapahtuman jälkeen. Minusta tuntuu, että jonkun pitäisi ottaa vastuu tästä onnettomuudesta ja tyttäreni vammoista.

Nilawanin mukaan mikään organisaatio tai viranomainen ei ole lehdistöaikaan mennessä ilmaissut vastuuta ja tarjoamaan tukea tai taloudellista apua.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.