Phuketin virallinen Covid-19-tietokeskus paljastaa lisää alustavia tietoja ja ohjeita "Phuket Sandbox" -projektista

Phuket -

Phuketin virallinen Covid-19-tietokeskus on tänä iltapäivänä, 25. kesäkuuta, julkaissut alustavat tiedot ja ohjeet "Phuket Sandbox" -saaren uudelleenavausprojektista rokotetuille ulkomaalaisille turisteille ja paikallisille viranomaisille.

Artikkelissa mainittiin vaatimukset ja käytännöt, joita kaikkien matkustajien on noudatettava. Huomaa, että nämä voivat vielä muuttua, ja lopullisia, "kiveen hakattuja" tilauksia EI ole vielä julkaistu Thaimaan kuninkaallisessa lehdessä.  Ennen saapumista ulkomaisten matkustajien tulee olla tietoisia siitä, että heidän on:

  • Tulevat maista/alueilta, joilla on alhainen tai keskisuuri SAR-CoV-2-viruksen riski, kuten kansanterveysministeriö (MoPH) on ilmoittanut ja päivittänyt jatkuvasti tästä linkkiä (useimmiten thai). Lopullisen, kiinteän luettelon pitäisi olla paikallaan, kun Royal Gazette -tilaukset julkaistaan.
  • Ole täysin rokotettu Covid-19-virusta vastaan ​​MoPH:n rekisteröimällä tai Maailman terveysjärjestön (WHO) hyväksymällä rokotteella vähintään 14 päivässä. Alle 6-vuotiaat lapset voivat matkustaa täysin rokotettujen vanhempien tai huoltajien kanssa.
  • Toimita rokotetodistus todistaaksesi, että he ovat täysin rokotettuja; maahantulotodistus (COE); voimassa oleva viisumi; Covid-19-sairausvakuutus; vahvistus varauksesta SHA Plus -sertifioidussa majoituksessa; ja lääkärintodistus, jossa on RT-PCR-laboratorion tulos, joka osoittaa, että COVID-19:ää ei ole havaittu, ja se on myönnetty enintään 72 tuntia ennen lähtöä.
  • Käy läpi maahanmuutto- ja tullimenettelyt sekä COVID-19-seulonta, mukaan lukien RT-PCR-testit, kolme kertaa ensimmäisenä, kuudentena ja kahdentenatoista saapumispäivänä. Tämä on omalla kustannuksella.
  • Pysy Amazing Thailand Safety and Health Administration (SHA) Plus -sertifioinnin alaisena majoitusliikkeessä 14 päivää ennen kuin saat jatkaa matkaa muihin kotimaan kohteisiin.
  • Noudata tarkasti DMHTTA varotoimet COVID-19: n leviämisen estämiseksi: D - etäisyys, M - naamion käyttö, H - Käsien pesu, T - lämpötilan tarkistus, T -COVID-19-testaus ja A – hälytyssovellus.
  • Lataa ja asenna kaksi hälytys- ja seurantasovellusta, mukaan lukien "Thailand Plus" -sovellus ja "Morchana" -jäljityssovellus koko Thaimaassa oleskelunsa ajan.

Kun olet viettänyt 14 yötä Phuketissa ja olettaen, että COVID-19-testi on negatiivinen, voit mennä minne tahansa Thaimaahan, mutta sinun on noudatettava kunkin maakunnan rajoituksia. On kuitenkin esitettävä todiste siitä, että he ovat suorittaneet 14 yön oleskelun Phuketissa muiden vaadittujen asiakirjojen ohella kohdemaakunnissa ilmoitettujen ohjeiden ja toimenpiteiden mukaisesti.

Jälleen kerran huomautetaan, että ohjelman lopulliset viralliset yksityiskohdat ovat vielä Thaimaan hallituksen tarkistuksen alaisena ja niitä valmistellaan julkaistavaksi Royal Gazettessa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.