Thaimaan hallitus hyväksyi virallisesti Phuket Sandboxin ja kolmen Surat Thanin saaren avautumisen rokotetuille ulkomaisille turisteille ensi kuusta alkaen

Kansallinen -

Thaimaan hallitus tänään iltapäivällä, 22. kesäkuuta, hyväksyi virallisesti Covid-19-tilannehallinnon keskuksen ehdotuksen Phuketin avaamisesta uudelleen 1. heinäkuuta "Phuket Sandbox" -projektin puitteissa ja kolmella Surat Thanin saarella, mukaan lukien Koh Samui, Koh Pha Ngan ja Koh. Tao, heinäkuun 15. päivänä.

Hallituksen tiedottaja Anucha Burapachaisri sanoi ministerineuvoston kokouksen jälkeen, että ennen uudelleenavaamista perustetaan myös Phuketin maakunnallinen avaamisen valvontakeskus valvomaan kaikkien saarelle rokotettujen ulkomaalaisten turistien saapumista ja lähtemistä.

Phuket Sandboxin alle ovat tervetulleita täysin rokotetut ulkomaalaiset matkustajat matalan tai keskitason riskin maista vierailemaan saarella ilman karanteenia. Saapuessaan heidän on esitettävä todistus Covid-19-rokotuksesta, negatiivinen RT-PCR-testi, joka on annettu 72 tunnin sisällä, sekä muut asiaan liittyvät asiakirjat. Kaikilta saapuvilta vaaditaan Covid-19-testit kolme kertaa ensimmäisenä, kuudentena ja kahdentenatoista saapumispäivänä. He voivat matkustaa muihin provinsseihin valtakunnallisesti 14 päivän kuluttua, jos heillä on negatiivinen testi.

Turistien on asennettava ja kirjauduttava sisään ”Mor Chana” -seurantasovelluksen kautta osana ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä Covid-19:n leviämisen estämiseksi. Heidän on esitettävä saarella testattavat Covid-19-tuloksensa muiden pakollisten asiakirjojen ohella matkustaessaan.

Samanlainen "Sandbox"-projekti mukautetaan Surat Thanin kolmen saaren uudelleen avaamiseen. Matkailuhenkilöstö tarkkailee myös ulkomaisia ​​turisteja majoittumisessa ja sinetöidyillä reiteillä oleskelunsa aikana. Lentokentille ja laitureille asennetaan sisääntulotarkastuspisteet, jotka seulovat turisteja heidän saapuessaan ja lähteessään saarille.

Koh Samuilla, Koh Pha Nganilla ja Koh Taolla vierailijoiden on pysyttävä majoituksessaan ensimmäiset kolme päivää, ennen kuin he saavat matkustaa Koh Samuin ympäri määrätyillä alueilla neljännen ja seitsemännen päivän aikana.

Sen jälkeen he voivat matkustaa ilman karanteenia kolmen saaren välillä kaksi viikkoa ennen kuin he saavat matkustaa Thaimaan muihin provinsseihin, kertoo Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) viimeviikkoisen raportin mukaan.

Tilauksen odotetaan julkaistavan Royal Thai Gazzettessa ja siitä tulee laillisesti virallinen nyt, kun hallitus on hyväksynyt sen pian, mikä on lähinnä muodollisuus. Lisätietoa erityisistä menettelyistä ja siitä, mitkä maat ovat keski- tai matalariskisiä nimityksiä, julkaistaan ​​suurlähetystöille ja yleisölle "pian" Thaimaan hallituksen virkamiehet lisäsivät.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.