RECAP: Thaimaa raportoi yhteensä 3,175 19 päivittäisestä Covid-29-tartunnasta ja 91,879 lisäkuolemasta, 24 XNUMX uutta rokotettua henkilöä on raportoitu valtakunnallisesti viimeisen XNUMX tunnin aikana

KUVA: Thairath

Kansallinen -

Thaimaasta löydettiin yhteensä 3,175 19 päivittäistä Covid-29-tartuntaa ja 24 lisäkuolemaa viimeisen 21 tunnin aikana, CCSA:n apulaistiedottaja Apisamai Srirangsan raportoi tänä aamuna XNUMX. kesäkuuta.

Kuolleita olivat 13 miestä ja 16 naista Bangkokista (17), Samut Prakan (6), Pathum Thani (2), Saraburi (1), Nakhon Ratchasima (1), Narathiwas (1) ja Song Khla (1). Ikähaarukka oli 30 ja 100 vuoden välillä.

Suurimmalla osalla niistä raportoitiin taustalla olevia terveydellisiä sairauksia, mukaan lukien verenpainetauti, diabetes, hyperlipidemia, munuaissairaus, keuhkosairaus, aivohalvaus, sydänsairaus ja syöpä. Kahdella kuolonuhrista ei tiettävästi ollut mitään terveydellistä.

Valokuvia ei ole saatavilla.

Uusista tapauksista 2,089 901 löydettiin sairaaloista ja sairaanhoitopalveluista (mukaan lukien kontaktien jäljitystapaukset), 140 oli ennakoivasta lähestymistavasta aiemmin raportoiduissa klustereissa, 45 oli vankiloista ja loput XNUMX oli tuontitapauksia.

Muiden kuin vankilan paikallisten infektioiden osalta eniten potilaita raportoitiin Bangkokissa (624), jota seurasivat Samut Prakan (544), Nakhon Pathom (359), Chonburi 187:n kanssa (kaksi suurta tehdasklusteria ajaa), Samut Sakhon 179:llä ja Pathum Thani 165:llä.

Yhteensä 91,879 19 ihmistä valtakunnallisesti on saanut Covid-24-rokotteen viimeisen 6,257 tunnin aikana. Näistä 33,690 39,947 ihmistä oli saanut ensimmäisen rokotuksensa Sinovac-rokotteella ja XNUMX XNUMX ihmistä sai ensimmäisen rokotteen AstraZenecalla, mikä merkitsee yhteensä XNUMX XNUMX henkilöä, jotka saivat ensimmäiset annokset.

51,892 40 ihmistä sai toisen rokotteen Sinovac-rokotteella ja toinen annos annettiin 51,932 XNUMX AstraZeneca-rokotteelle eli yhteensä XNUMX XNUMX henkilöä.

Tänään, 2030 ihmistä toipui täysin viimeisen 24 tunnin aikana ja heidät on vapautettu kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista. Thaimaa on nyt saavuttanut yhteensä 221,306 185,789 1,658 tapausta, joista on toipunut XNUMX XNUMX XNUMX ja kuollut yhteensä XNUMX XNUMX pandemian alkamisen jälkeen.

Eilen illalla sisäministeri peruutti an Lauantaina annettu määräys, jossa provinssien kuvernöörejä pyydetään antamaan Covid-rokotteet ThaiBevin henkilöstölle ja heidän perheilleen antamaan Covid-rokotteet 71,445 XNUMX ThaiBevin työntekijälle ja heidän perheilleen valtakunnallisesti raskaan julkisen kritiikin ja Thaimaan sosiaalisessa mediassa käydyn keskustelun jälkeen, ja kyseenalaisti, että hallitus on saattanut asettaa Kaakkois-Aasian etusijalle suurin ja kuuluisa juomayhtiö. Sisäministeriö puolestaan ​​kiisti tämän väitteen ja sanoi, että sen tarkoituksena oli vain pyytää tukea yleisesti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.