Koh Samui on valmis ottamaan vastaan ​​rokotetut ulkomaalaiset turistit heinäkuun 15. päivään mennessä, jos 70 prosenttia väestöstä on rokotettu

Samui, Surat Thani -

Koh Samui on valmis avaamaan sen uudelleen rokotetuille ulkomaisille turisteille ja olemaan osa Thaimaan talouden piristämistä, piirin virkamies Thirapong Chuaychu totesi tänään 21. kesäkuuta.

Thirapong sanoi, että saari on valmis avautumaan ulkomaisille turisteille. Noin 70 prosenttia Koh Samuin kaikista asukkaista rohkaistaan ​​ottamaan rokotuksia laumaimmuniteetin luomiseksi. Viranomaisten arvion mukaan Samui olisi valmis ottamaan vastaan ​​ulkomaisia ​​turisteja heinäkuun 15. päivään mennessä.

"Surat Thanin maakunta on koordinoinut maakunnan hallintoorganisaation kanssa Covid-19-pikatestihuoneiden perustamista Koh Samuin laiturille, Koh Phanganille ja Samuin lentokentälle kaikille saapuville", hän kertoi paikallisille toimittajille.

Muita terveystoimenpiteitä ovat myös yöpyminen Alternative Local State Quarantine (ALSQ) -hotelleissa ja turistien majoituksessa seitsemän ensimmäisen päivän aikana. Loput seitsemän päivää heidän on yöpyttävä "SHA" standardoiduissa tai Samui Plus -hotelleissa, joissa yli 70 prosenttia heidän työntekijöistään on rokotettu. Tämä suunnitelma eroaa "Phuket Sandbox" -suunnitelmasta siinä, että ensimmäisen seitsemän päivän aikana turistien on pysyttävä hotellissa tai lomakeskuksessa, mutta he voivat käyttää hotellin aktiviteetteja ja paikkoja.

Kaikki turisteja veneillä ja autoilla avustava henkilökunta rokotetaan ja koulutetaan kansanterveyskurssien kautta.

Thirapong totesi: "Thailaisten lääkäreiden kansanterveysministeriöstä antamien tietojen mukaan on arvioitu, että turistien lukumäärän ollessa 100,000 0.2 ihmistä on vain 19 prosentin mahdollisuus saada COVID-7-tartunta, koska heillä kaikilla on on rokotettu, he ovat tehneet vanupuikkotestejä ennen saapumistaan, ja he voivat oleskella vain rajoitetulla alueella ensimmäiset XNUMX päivää."

"Siksi kaikkien saaren asukkaiden tulee olla varmoja, että uudelleen avaaminen on turvallista, koska viranomaiset ovat noudattaneet täysin ja tarkasti kansanterveysministeriön määräämiä terveystoimenpiteitä", Thirapong sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.