Mies palautti kadonneen papukaijan omistajalleen Pattayan alueella, palkkiona thaimaalaisella BBQ-illallisella

Banglamung -

Mies on palauttanut Banglamungissa kadonneen rengaskaulapapakin omistajalle, joka tarjosi kiitokseksi erityisen Mookata Thai -tyylisen BBQ-illallisen.

Wanlop Ratkajorn, 42, rakennusurakoitsija eilen (18. kesäkuutath) palautti rengaskaulapapakin, joka oli kadonnut Puwadet Lertsirille, 39, pankin työntekijälle Pattayan alueella.

Mr. Wanlop kertoi Pattaya News Reportersille: "Eilen aamulla ennen kuin menin töihin, löysin keltaisen papukaijan talostani Soi Khao Talosta. Se oli heikko, joten otin sen kiinni ja laitoin sen häkkiin. Annoin papukaijalle banaaneja ja vettä. Kirjoitin sosiaalisessa mediassa löytääkseni sen omistajan, koska tiesin, että tämä ei ollut tyypillinen lintu Pattayan alueelle.

Herra Puwadet näki viestit sosiaalisen median ryhmissä ja vastasi tuomalla kuvia papukaijasta todistaakseen, että hän on todellinen omistaja. Lintu on nimeltään "Kao Pod" (maissi).

Puwadet kertoi toimittajille: "Aloin kasvattaa lintua kaksi vuotta sitten. Kesäkuun 17. päivänäth se oli kadonnut häkistä. Näin herra Wanlopin viestin sosiaalisessa mediassa ja vastasin."

Puwadet kiitti herra Wanlopia ja antoi hänelle erityisen thai-tyylisen BBQ-illallisen, nimeltä Mookata Thaimaassa, palkinnoksi, josta miehet nauttivat pelastuksen jälkeen.

Tämä oli toinen kadonnut eläin, joka löydettiin alueelta katoamisen jälkeen viimeisen 24 tunnin aikana, tässä on aiheeseen liittyvä tarina:

50,000 XNUMX bahtin palkkio kadonneesta koirasta Pattayan alueella

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.