Pattayan baariolutoperaattorit vaativat hallitusta avaamaan ulkomaisille turisteille ja lieventämään viihdesektorin sulkemistoimenpiteitä tai antamaan merkittävää taloudellista tukea

KUVA: SiamRath

Pattaya -

Pattayan baariolutoperaattorit kehottavat Thaimaan hallitusta avaamaan maan ulkomaalaisille matkailijoille, koska he todella kärsivät talouskriisistä, heidän tiedotteilleen tällä viikolla antamiensa lausuntojen mukaan.

Thaimaan pääministeri Prayut Chan-o-cha on ilmoittanut, että Thaimaa avaa maan 120 päivän sisällä aiemmin tällä viikolla. Hän sai kiitosta matkailu- ja viihdesektorilta, mutta jyrkät varoitukset thaimaalaisista lääkäreistä.

Maruree Kunlabut, 44, baariolutoperaattori kertoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Meillä ei ole tuloja, mutta meillä on silti kuluja, koska hallitus ei ole myöntänyt merkittävää taloudellista tukea aloille, jotka ne ovat sulkeneet. Tarvitsemme ulkomaalaisia ​​turisteja auttamaan meitä. En ole kuitenkaan vielä saanut rokotetta. Tarvitsemme lisää rokotteita myös Pattayan alueelle. ”

Ms Ple, joka antoi vain lempinimen, toinen baariolutoperaattori kertoi thaimaalaiselle lehdistölle: "On hyvä, jos maa avataan laajasti ulkomaalaisille turisteille lokakuussa. Thaimaalaiset saavat enemmän tuloja talouden kohentuessa. Baariolutoperaattorit kärsivät nyt. Olemme kuitenkin edelleen huolissamme, ovatko Thaimaan rokotteet todella tehokkaita. Sen vuoksi olemme huolissamme siitä, auttavatko rokotteet kaikkialla maailmassa todella parantamaan tilannetta ja antavatko meidän palata normaaliksi ja hoitaa liiketoimintaamme samalla, kun toivotamme tervetulleeksi takaisin turisteja ilman karanteenia ja monia toimenpiteitä sisäänpääsyyn.

Mr. Chatchai Sakasakun, toinen Pattaya-baariolutoperaattori, kertoi lehdistölle: "Tämä Covid-19-pandemian kolmas kierros on pahempi, koska baarini on ollut suljettuna tammikuun toisen kierroksen jälkeen. Maksan vuokraa noin satatuhatta bahtia kuukaudessa, eikä hallitus ole myöntänyt vuokratukea viihdealan toistuvista pyynnöistä huolimatta. Meidän on avattava mahdollisimman pian."

TPN-media huomauttaa, että kaikki Pattayan baarit ovat olleet kiinni huhtikuun 10. päivästä lähtien, mutta Covid-19-tapaukset ovat pysyneet sitkeästi korkealla, mikä johtuu pääasiassa markkinoista, tehtaista, rakennustyömaista ja siirtotyöläisyhteisöistä. Koska sulkemiset jatkuvat ilman loppua ja ilman taloudellista tukea, Pattayan yritysten omistajat pyytävät mahdollisuutta avata toimintaansa myös kotimaassa tiukoin säännöin ja terveystoimenpitein ja tuovat esille tosiasian, että heidän mielestään niitä olisi vähemmän. riskialtista ja siellä on vähemmän ihmisiä kuin ruuhkaisilla markkinoilla ja massiivisilla teollisuusalueilla, joissa on tuhansia siirtotyöläisiä.

KUVA: SiamRath

LÄHDE: SiamRath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.