Ruotsalainen entinen ja kuuro kuljettaja loukkaantui Sattahipin moottoripyöräkolarissa

Sattahip, Chonburi -

Ruotsalainen mies ja kuuro kuljettaja loukkaantuivat eilen iltapäivällä sattuneessa moottoripyöräkolarissa Sattahipissa.

Ensinnäkin voit katsoa videon tästä:

Sattahipin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta eilen (16th) Sukhumvit Roadilla Sattahipissa.

Pelastuslaitos ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen lievästi loukkaantuneen ulkomaalaisen miehen, 53-vuotiaan Ruotsin kansalaisen herra Michalen (lehdistölle ei annettu sukunimeä). Kwanchai Kongprasert, 53, on kuuro ja vammainen, sai vakavia vammoja.

Heidät kuljetettiin paikalliseen sairaalaan lääketieteellistä apua varten. Lähistöltä ensiapuhenkilöstö löysi kaksi vaurioitunutta moottoripyörää, jotka kuuluivat loukkaantuneille kuljettajille.

Lähistöllä ollut paikallinen nainen suojasi loukkaantuneet miehet sateenvarjolla kuumalta auringolta heidän odotellessaan lääketieteellistä apua ja sai Thaimaan sosiaalisessa mediassa runsaasti kiitosta teosta. Hän kieltäytyi kertomasta nimeään ja totesi yksinkertaisesti haluavansa auttaa kahta loukkaantunutta miestä mahdollisuuksiensa mukaan.

Lähistöllä olevat paikalliset silminnäkijät sanoivat, että kaksi loukkaantunutta miestä ajoivat samaan suuntaan ja saattoivat yrittää välttää törmäystä toiseen ajoneuvoon ja törmäsivät vahingossa toisiinsa prosessin aikana.

Sattahipin poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden syyn selvittämiseksi ja keskustelee molempien kuljettajien kanssa heidän toipuessaan vammoistaan ​​mahdollisen vastuun selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.