Pattayan Rotary Club pitää kokouksen, on erityinen vieraspuhuja, päivitys hyväntekeväisyyskonsertista

Pattaya, Thaimaa-

  Pattayan Rotary Club, Pattayan vanhin vuonna 1972 perustettu klubi, piti joka toinen viikko kokouksensa tiukkojen Covid-19-varotoimien ja -toimenpiteiden mukaisesti maanantaina 14 Royal Cliffissä.

  Tapaamista, jossa käsiteltiin thaimaalaisten lähtöselvitysmenetelmien käyttöä, lämpötilan lähtöselvitystä, sosiaalista etäisyyttä, käsidesin käyttöä ja muita varotoimenpiteitä, korosti vierailevan puhujan ja rotarin Matthew Kellyn erityinen ympäristöpuhe.

  Mr. Kelly, joka on tunnettu muusikko, joka on aiemmin soittanut useissa yhtyeissä, kuten Electric Light Orchestrassa, perustui puheessaan keskittymään ympäristökysymyksiin ja puhumaan. siitä, kuinka nuori nainen Hollywoodissa, Julia Butterfly Hill, leiriytyi jättimäisessä punapuussa 738 päivää estääkseen sen kaatamisen.

  Kelly ja hänen vaimonsa Mary ovat omistaneet elämänsä hyväntekeväisyysprojekteille Thaimaassa, ja hänen esityksensä johti syvälliseen keskusteluun osallistuvien klubin jäsenten välillä siitä, millaisia ​​ympäristöprojekteja klubi voisi järjestää seuraavan kahdentoista kuukauden aikana ja miten Pattayan Rotary Clubilla voisi olla vaikutusta.

  Vieraita kokouksessa oli viisi, ja Koh Changin Rotary Club teki ehdotuksen sisarklubille. Tätä pidetään mielenkiintoisena ehdotuksena, koska molemmat yhteisöt jakavat matkailun merkityksen merkittävän osan paikallisista talouksistaan.

  Seuraava suunniteltu Rotary Club of Pattaya -kokous on 28. kesäkuuta Royal Cliffillä, ja siihen sovelletaan myös tiukkoja Covid-19-varotoimia. Ohjelmassa on aivoriihi hyväntekeväisyys- ja yhteisöprojekteja varten seuraavalle Rotaryn kalenterivuodelle, joka alkaa heinäkuun 2021. päivänä XNUMX.

  Pattayan Rotary Clubilla on tällä hetkellä siirretty hyväntekeväisyyskonsertti, Peace Dinner Concert, joka yhdistetään myös uuden klubin presidentin ja hallituksen asennusseremoniaan, kun Covid-19-rajoitukset helpottuvat Chonburissa ja Thaimaassa.

Tämä päivämäärä tiedotetaan yleisölle lähiaikoina, sillä toivottavasti rajoitukset ja yli 50 hengen konsertteja ja kokoontumisia kieltävät toimenpiteet poistuvat joskus pian. Tällä hetkellä meneillään olevien Covid-19-toimenpiteiden vuoksi uutta päivämäärää ei ole vielä valittu.

  Hyväntekeväisyyskonsertista voit lukea täältä.

Alla olevassa kuvassa: varapresidentti Matthew Kelly (vas.), Julia Butterfly Hill ja näyttelijä Dennis Weaver

 

Lisätietoja Pattayan Rotary Clubista, tästä.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/