Pattayan Rotary Club ottaa kolmekymmentä uutta jäsentä klubin suureen laajenemiseen

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan Rotary Club piti tällä viikolla erityisen seremonian, jossa he kutsuivat organisaatioon kolmekymmentä uutta jäsentä, joita kutsutaan rotareiksi, ylelliseen gaalaan First Pacific -hotellissa Pattayassa.

Seremoniaan osallistui useita kunniavieraita, mukaan lukien Nongpruen pormestari, tohtori Chai Chaiyanit. Tapahtuma toivotti Pattayasta monilta eri taustoilta ja teollisuudenaloilta tulevat ihmiset tervetulleiksi klubiin, ja mukana oli jopa Pattaya Newsin perustaja Adam Judd. Tapahtumassa nähtiin tunnelmallista karaokea, herkullista buffetaamiaista ja perehdytysseremoniaa, ja se sai valtavasti palautetta kaikilta osallistujilta.

Pattayan Rotary Club on palvellut Pattayaa vuodesta 1972 ja se on Rotary-organisaation piirissä 3340. Laajennuksen tavoitteena on palvella edelleen Pattayan aluetta ja paikallista yhteisöä ja tehdä positiivinen vaikutus yhteisöön. Klubiin kuuluu sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​jäseniä ja se järjestää kokouksia ja tapahtumia sekä englanniksi että thaiksi. He tapaavat kaksi kertaa viikossa Royal Cliff -hotellissa joka toinen maanantai.

Tapahtumaan osallistui myös monia rotareita muista klubeista ja organisaatioista sekä paikalliselta että suur-Thaimaan alueelta.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja rotarysta ja siitä, mitä he tekevät yhteisön hyväksi.

Tässä on heidän omin sanoin lyhyt katsaus siihen, mitä Rotary tekee yhteisön hyväksi:

Rotary on maailmanlaajuinen verkosto, johon kuuluu 1.2 miljoonaa naapuria, ystävää, johtajaa ja ongelmanratkaisijaa, jotka näkevät maailman, jossa ihmiset yhdistyvät ja ryhtyvät toimiin kestävän muutoksen aikaansaamiseksi – kaikkialla maailmassa, yhteisöissämme ja meissä itsessämme.

  Vanha sanonta on, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä on kuvia tapahtumasta jäsenen ja entisen klubin presidentin Niels Colovin luvalla:

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.67 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/