Chonburi-yritysten omistajien rauhanomainen mielenosoitus auttaa edistämään niiden toimipisteiden avaamista uudelleen

Chonburi -

Rauhallinen mielenosoitus pidettiin eilen aamulla (14th).

Mielenosoitusta, joka oli tyyni ja rauhallinen eilen aamulla Chonburin maakuntasalissa, johtivat useat kauneusklinikat sekä internet- ja pelikahvila-alan toimijat, jotka olivat olleet useita kuukausia suljettuina maakunnan Covid-19-varotoimenpiteiden vuoksi maakunnan määräyksestä. Kuvernööri.

Noin 40 heistä osallistui sosiaalisesti erillään olevaan mielenosoitukseen lähettämällä virallisen kirjeen Chonburin kuvernöörille Phakarathorn Teanchaille. Kirje koski pyyntöä yrityksensä uudelleen avaamisesta. Omistajat korostivat, että heidän tapahtumapaikansa eivät olleet vastuussa Covid-19-klustereista ja että heillä oli useita varotoimia viruksen hallintaan.

Chonburin varakuvernööri Naris Niramaiwong oli vastaanottanut kirjeen ennen kuin hän esitteli kirjeen Chonburin kuvernöörille ja Chonburin taudinvalvontakomitealle myöhemmin päivällä, mikä johti lopulta päätökseen sallia suljettujen sektorien avaaminen uudelleen.

Kauneusklinikan toimija Mr. Boriboon Tieangtam sanoi eilen The Pattaya Newsille: "Odotimme toiveikkaana, että voimme avata liiketoimintamme uudelleen, koska toimialamme ovat olleet suljettuina seitsemän kuukautta viimeisten XNUMX vuoden aikana valtion määräyksistä huolimatta siitä, että alamme eivät ilmestyneet. aikajanalla tai vastuussa suurista virusryhmistä. Olemme kärsineet taloudellisesta tilanteesta ja olemme saaneet vain vähän tai ei ollenkaan taloudellista tukea hallitukselta liiketoiminta-alueiden sulkemiseen, mikä ei ollut meidän syytämme.

Protesti auttoi avaamaan heidän tapahtumapaikansa uudelleen, koska Chonburin kuvernööri Phakarathorn Teanchai määräsi myöhään eilen illalla avaamaan useita uusia yrityksiä.

Uudelleen avattiin:

  1. Pelikaupat, internetkahvilat ja kaikki tietokonepalvelulaitokset.
  2. Amulettikeskukset, amulettimyynti ja amulettikentät voivat avautua (paitsi amulettitoreja)
  3. Kauneushoitolat ja klinikat, jotka tarjoavat kauneuspalveluita, joilla on lisensioitu lääkäriasema, mukaan lukien kauneuspalveluja yksityisissä sairaaloissa, voivat avata, mutta asiakaskohtainen enimmäisaika on 45 minuuttia.
  4. Tatuointipisteet ovat avoinna huoltoon paitsi kasvoleikkauksiin.

Tilaus thai-kielellä on alla. Tällä tilauksella Chonburissa edelleen suljetut toimialat ovat paljon pienemmät, koostuvat pääasiassa viihde- ja yöelämäsektorista, joka on erityisesti Pattayan taloutta oleellisesti vahingoittanut, elokuvateattereita, leikkikenttiä, tietyntyyppisiä hierontoja, saunoja ja kylpylöitä, huvipuistoja, eläinten taistelurenkaat ja muutamat muut korkean riskin alat. Kansallinen kielto koskee viihdealaa sekä alkoholin myyntiä ravintoloissa.

Määräys on voimassa eilisestä toistaiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.