Pattayan kaupunki etenee suuressa salaojitushankkeessa, jonka tarkoituksena on korjata Pattayan rautatien tulvat

TIEDOSTO KUVA

Pattaya -

Pattaya City aloittaa suuren, uuden viisivuotisen hankkeen, jolla on merkittävä budjetti. Ensimmäisen rakennusvaiheen rakennusaika on asetettu ensi vuodelle auttaakseen ratkaisemaan jatkuvat tulvaongelmat Itä-Pattayan rautatiealueella sekä Etelä-Pattayan parannuksia. viemärijärjestelmä.

Tämä on osa yleistä Eastern Economic Corridor (EEC) -suunnitelmaa Pattayan kaupungin infrastruktuurin parantamiseksi, sekä valmistautua mahdolliseen suurnopeusjunarataan, joka asennetaan alueelle ETY:n lippulaivahankkeena. Suurnopeusjunalinjojen suunnitellaan tällä hetkellä kulkevan rautatiealueilla, jotka kärsivät tällä hetkellä merkittävistä tulvista, joten hanke ei ole vain paikallisten ja alueellisten viranomaisten, vaan myös kansallisten viranomaisten prioriteetti, ja hankkeen on henkilökohtaisesti hyväksynyt varapääministeri Prawit Wongsuwan. .

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume kertoi The Pattaya Newsille: "Viime perjantaina (11. kesäkuuta) pidettiin suuri tapaaminen varapääministeri Prawit Wongsuwanin ja asiaankuuluvien virastojen kanssa videokonferenssin kautta."

Mr. Sonthaya kertoi thaimaalaiselle lehdistölle: "Hanke on hyväksytty osana yleisen kunnostus- ja ETY-suunnitelman ensimmäistä vaihetta, joka alkaa itäiseltä rautatieltä ja ulottuu Keski-Pattayaan ja Etelä-Pattayan kanavalle."

”Hankkeessa asennetaan lähinnä tunneleita merelle tulvien hallitsemiseksi Pattayan itäosassa (pimeälle puolelle), erityisesti rautateiden ympärille ja maalle, jota on tarkoitus käyttää tulevaa suurnopeusjunarataa varten. Kokonaismatka tulee olemaan noin kolme kilometriä. Pormestari lisäsi.

”Projekti alkaa seuraavana tilivuonna ja kestää tilivuoteen 2026 saakka, joka kestää yhteensä viisi vuotta. Tämä projekti myös korjaa joitakin jäljellä olevia ongelmia aiemmista salaojitusprojekteista Etelä-Pattayalla ja ratkaisee olennaisesti Pattayan alueen tulvaongelmat. Pormestari Khunplume päätti.

Tulvat ovat olleet Pattayalla pitkään arka, ja vuosien varrella on käynnistetty monia hankkeita ongelman ratkaisemiseksi. Lukuisat hankkeet ovat usein aiheuttaneet viivästyksiä liikenteessä ja tilapäisiä tiesulkuja, mikä on turhauttanut monia sosiaalisessa mediassa mielipiteensä ilmaisseita asukkaita. Kuten kaupungin viranomaiset totesivat useaan otteeseen, tilanne on kuitenkin ratkaistava, jotta suurnopeusjunarata saadaan onnistuneesti käyttöön Pattayan alueelle.

TPN-media huomauttaa, että keskushallinto on samaa mieltä, sillä DPM Prawit on ollut suoraan kiinnostunut ongelman ratkaisemisesta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.