13 teini-ikäistä pidätettiin, koska heidän epäillään rikkoneen Covid-19:n hätäasetuksen sääntöjä pitämällä kotibileet lomakeskuksessa Pattayan alueella

banglamung -

Kolmetoista teini-ikäistä pidätettiin kotibileissä lomakeskuksessa Nongpruessa eilen (13. kesäkuuta).

Nongpruen poliisille ilmoitettiin juhlista Thung Klom Tan Man Roadin luksuslomakeskuksessa sijaitsevassa talossa juuri ennen puoltayötä. Valitus juhlista tuli huolestuneelta kansalaiselta, joka kertoi poliisille pelkäävänsä, että yksityinen kokoontuminen voisi levittää Covid-19-koronaviruksen paikallisyhteisöön.

Poliisi saapui allashuvilaan, jossa he ottivat kiinni 13 teini-ikäistä, joiden kerrottiin kokoontuvan, seurustelevan ja juovan alkoholia kovaäänisen musiikin kanssa. Nykyisen hätäasetuksen ja Chonburin tartuntatautikomitean sääntöjen mukaan kaikenlaisten sosiaalisten kokoontumisten järjestäminen juhlimista tai alkoholin juomista varten on nykyisten määräysten vastaista ja siitä seuraa tiukat lailliset rangaistukset, mukaan lukien huomattavien sakkojen tai jopa vankeusajan uhka.

Kolmetoista teini-ikäistä vietiin Nongpruen poliisiasemalle jatkokäsittelyä ja vanhempiensa ottamista varten. Myös Banglamungin terveysvirasto oli tehnyt Covid-19 -testauksen heidän kanssaan ja odotti tuloksia.

Poliisi kertoi tässä vaiheessa, että kolmentoista teinin ryhmää syytetään hätäasetuksen ja taudintorjuntamääräyksen rikkomisesta, mikä johtuu huolista, että pienessä paikassa on paljon ihmisiä Covid-19-pandemian aikana. Lisäksi ryhmälle tuomitaan sakkoja alkoholin käytöstä ja hallussapidosta lainmukaista juomisikää nuoremmille.

Tänä aamuna (14. kesäkuuta) Nongpruen poliisi kertoi asiaan liittyville thaimaalaisille lehdistölle, että ryhmä teini-ikäisiä vapautettiin 20,000 19 bahtia kukin, kun taas poliisi on jo lähettänyt raportin Chonburin maakunnan tuomioistuimelle tulevaa käsittelyä varten. Tehtyjen Covid-XNUMX-testien tuloksia ei heti julkaistu Thaimaan lehdistölle.

Nuorten nimet salattiin toimituksellisista syistä, koska he ovat alaikäisiä.

Kuvan luotto: Channel 7

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.