Usko tai älä sataa sen jälkeen kun Chachoengsaon kyläläiset rakensivat valtavan falloksen uskonnollisessa sateentekoseremoniassa

KUVA: kuvakaappaus Koson Samangilta

Chachoengsao –

Valtava fallos, joka rakennettiin pienelle umpikujalle osana muinaista paikallista sateentekoseremoniaa Chachoengsaossa, toi kylän päällikön mukaan sateen kaksi päivää sen jälkeen.

Paikalliset kyläläiset Chachoengsaon maakunnan Yothakan osa-alueella keskiviikkona 9. kesäkuuta rakensivat valtavan falloksen tielle osana paikallista sateentekoseremoniaa. Käsittelimme sen täällä, mikä herätti suurta kiinnostusta lukijoiden keskuudessa.

https://thepattayanews.com/2021/06/11/local-villagers-in-chachoengsao-build-enormous-phallus-for-rain-making-ceremony/

Paikallinen kylän päällikkö Chamnan Kenthongdaeng, 52, kertoi thaimaalaiselle medialle eilen (11th) satoi noin klo 3 ja kesti noin puoli tuntia kaksi päivää uskonnollisen sateen pyytämisen jälkeen.

Toinen läheisen kylän kylänjohtaja, Koson Samang, 39, oli tallentanut videon sateesta, ja hän vahvisti, että hänen mukaansa kylässä, jonne sateen seurauksena valtava fallos rakennettiin, satoi vettä. - rituaalin teko.

Yothakan kyläläiset kuitenkin kertoivat thaimaalaiselle lehdistölle, että vesi ei vieläkään riittänyt heidän riisipelloilleen. He toivovat lisää sateita lähipäivinä, sanoi Mr. Chamnan. Chamnan sanoi, että rukoukset jatkuvat falloksen puolesta, joka edustaa hedelmällisyyttä ja uutta kasvua, ja se on ollut kylän perinne vuosikymmeniä aina hänen isovanhempansa asti.

Mr. Chamnan totesi myös, että ihmiset, jotka halveksivat käytäntöä verkossa, eivät uskoneet ja he eivät kunnioittaneet kyläläisten lähes sata vuotta vanhoja uskomuksia.

KUVA: Chamnan Kenthongdaeng

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.