Thaimaan hallituksen mukaan 416,847 19 ihmistä valtakunnallisesti sai Covid-XNUMX-rokotteen joukkorokotuksen ensimmäisenä päivänä. Ulkomaisten eläkeläisten rokotusrekisteröinti on nyt saatavilla

Kansallinen -

Yhteensä 416,847 19 ihmistä valtakunnallisesti on saanut Covid-7-rokotteen joukkorokotusohjelman ensimmäisenä päivänä eilen, 8. kesäkuuta, osana "National Agendaa", Thaimaan kansanterveysministeriö raportoi tänä aamuna XNUMX. kesäkuuta.

Näistä 61,149 327,723 ihmistä oli saanut ensimmäisen rokotuksensa Sinovac-rokotteella ja 388,872 XNUMX ihmistä sai ensimmäisen rokotteen AstraZenecalla, mikä merkitsee yhteensä XNUMX XNUMX henkilöä, jotka saivat ensimmäiset annokset.

23,339 2 ihmistä sai toisen rokotteen Sinovac-rokotteella ja toinen annos annettiin 4,636 27,975 AstraZeneca-rokotteelle, mikä merkitsee yhteensä XNUMX XNUMX henkilöä.

Suurin osa eilen rokotetuista oli yli 60-vuotiaita ja seitsemästä kroonisesta sairaudesta kärsiviä ihmisiä, jotka oli rekisteröity Mor Prompt -verkkohakemukseen ja paikallisiin ilmoittautumishakemuksiin ja joita autettiin 986 rokotuskeskuksessa eri puolilla maata. Mor on thaimaalainen sana lääkärille.

Myös kansanterveysministeriö aloitti eilen thailandintervac.com yli 60-vuotiaille ulkomaalaisille, jotka kärsivät seitsemästä perussairaudesta (vakavat krooniset hengityselinten sairaudet, sepelvaltimotauti, kroonisen munuaissairauden 5. vaihe, aivohalvaus, kemoterapiaa saavat syöpäpotilaat, diabetes ja liikalihavuus) rekisteröityä ensimmäiselle rokotteelle .

Rokoteilmoittautumisen varaus alkaa verkkosivuilla klo 12. ja päättyy klo 00. ministeriön mukaan päivittäin.

TPN-media huomauttaa, että uutiset verkkosivustosta olivat ristiriitaisia ​​ja että rekisteröityminen ei takaa tarkkaa ajankohtaa rokotteen ottamiseen ulkomaalaiselle. Myös sairaaloiden ja sovelluksen välisistä katkoksista raportoitiin. Monet ulkomaalaiset ilmoittivat kuitenkin myös verkossa, että he pystyivät rekisteröitymään ilman suurempia ongelmia.

Kuva: kansanterveysministeriö

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.