Pattayan yrityksen omistaja tukee Pattayan tarvitsemia hänen kuninkaallisen majesteettinsa kuningattaren syntymäpäivänä

Pattaya -

Paikallinen yrityksen omistaja Pattayassa auttoi eilen, hänen kuninkaallisen majesteettinsa kuningattaren syntymäpäivänä, Pattayassa tarvitsevia Covid-19-kriisin aikana jakamalla Beach Roadilla satoja ruokapaketteja, naamioita, maitoa ja vettä.

Ensin video tapahtumasta:

Lisa Guesthousen omistaja jakoi ruokaa, vettä, maitoa ja kasvonaamioita Pattayan kaupungin poliisiaseman edessä eilen iltapäivällä (3. kesäkuuta)rd).

Pattayan kaupungin poliisi ja vapaaehtoiset auttoivat jakamaan ilmaisia ​​aterioita apua tarvitseville hygieniamittauksilla, kuten lämpötilamittauksilla ja käsidesillä suojautumaan Covid-19:ltä.

Tapahtuman järjestäjät, jotka halusivat salata nimensä, koska he sanoivat, että tapahtuma ei koskenut heitä, kertoivat Pattaya Newsille, että monet Pattayalaiset ovat työttömiä sen jälkeen, kun monet yritykset oli suljettu sekä rajoitusten ja valtion määräysten että yrityspäätösten vuoksi. .

Lisa Guesthouse halusi auttaa ihmisiä tämän pandemiakriisin aikana ja eilen oli Hänen Majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshanan syntymäpäivä. He halusivat lausuntojensa mukaan tehdä hyvää paikallisyhteisölle.

Covid-19-rajoitusten vuoksi suurin osa Pattayan yrityksistä on suljettuna joko valtion määräysten, kuten viihdepaikkojen ja baarien, tai yrityspäätösten, kuten hotellien, vuoksi turistien puutteen vuoksi.

Pattayan paikallinen talous pyörii turistien ympärillä, ja noin 80 % heidän BKT:staan ​​perustuu matkailuun. Merkittävä osa heidän taloudestaan ​​perustuu yöelämään, baareihin ja klubeihin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.