Pattaya ja Banglamung levittävät toiset annokset Covid-19-rokotteita valituille ryhmille

Banglamung -

Pattayalla ja Banglamungissa asuvat ihmiset saivat toisen Covid-19 Sinovac -rokotteen ruiskeen tänään (3. kesäkuuta)rd) yhteensä 20,000 XNUMX annosta Pattayan kaupungin viranomaisten ja Chonburin kansanterveysministeriön mukaan.

Covid-19 toisen injektion rokotuskampanja alkoi tänään (3rd) Eastern Indoor Athletics Stadiumilla ihmisille, jotka olivat jo rekisteröityneet ja olivat jo saaneet ensimmäisen ruiskeen. Se ei ollut "walk-in" -rekisteröinti, ja suurin osa Thaimaan kansalaisista oli vain tietyissä ryhmissä Chonburin kansanterveysosaston mukaan.

Toisen injektion pääpaikka oli kuvissa näkyvä itäinen yleisurheilustadion, vaikka Pongin kunnan kaltaisten virkamiesten mukaan käytettiin myös neljää pienempää pistoskohtaa, ja joitain annoksia kerrottiin tuovan nimenomaan ennakkoilmoittautuneille ryhmille. eivät pääse nimettyihin rokotuskeskuksiin, kuten vammaisille tai haavoittuville.

Banglamungin hallintopäällikkö rouva Paradee Waksopa kertoi The Pattaya Newsille: "Useimmat ihmiset, jotka ovat saaneet rokotteen tänä aamuna, ovat opettajia, ensiapuhenkilöitä ja poliiseja, jotka on rekisteröity aiemmin, koska he olivat "korkean riskin" ryhmissä yhteydenpitoa varten. monet ihmiset ja yleisö."

”Itäisellä urheilustadionilla injektoitiin noin 600-700 ihmistä tunnissa. Yhteensä 3,876 XNUMX ihmistä saa tänään toisen injektion stadionilla, lukuun ottamatta muita rokotuspaikkoja."

Pattayan kaupungin apulaispormestari Manot Nongyai kertoi The Pattaya Newsille: "Tänään rokotusohjelman odotetaan valmistuvan klo 4 mennessä."

Apulaiskaupunginjohtajan mukaan rokotusten jälkeen ei tänään ollut dokumentoituja sivuvaikutuksia, vaan kaikki rokotetut joutuivat odottamaan vähintään XNUMX minuuttia rokotuksen jälkeen, jotta he voivat seurata mahdollisia ongelmia.

TPN-medialla on ollut paljon kysymyksiä ulkomaalaisten mahdollisuudesta rekisteröidä/vastaanottaa Covid-19-rokotteen osana hallitusohjelmaa. Vaikka Center for Covid-19 Situation Administration eli CCSA on raportoinut useaan otteeseen, että ulkomaalaiset voivat aloittaa rekisteröinnin 7. kesäkuuta alkaen valtion sairaaloissa, joilla on heidän terveystiedot, meillä on monia viestejä ja sähköpostiviestejä lukijoilta, jotka ilmoittavat, että heidän paikalliset sairaalansa ovat ilmoittaneet, että näin ei tapahdu tai he eivät ota rekisteröintiä vastaan.

Tähän mennessä julkaistujen tietojen perusteella näyttää siltä, ​​että päivämäärä 7. kesäkuuta on enemmän "aloituspäivä" eikä taattu päivämäärä että jokainen ulkomaalainen jokaisessa maakunnassa ja maan alueella voi rekisteröityä, saati sitten tietää, milloin he voivat saada Covid-19-rokotteen. Vaikka on totta, että on raportoitu joidenkin ulkomaalaisten rokottamisesta, joilla on työlupa "korkean riskin" aloilla, ja jotkut maakunnat, kuten Phuket ja Hua Hin, ovat alkaneet rokottaa joitain ulkomaalaisia ​​(taas kerran enimmäkseen työluvilla) kokonaisuudessaan. monet ulkomaalaiset, erityisesti heikossa asemassa olevat eläkeläiset, odottavat edelleen vankkaa tietoa.

Chonburi määrittelee edelleen Thaimaan hallituksen tulevien rokotteiden kokonaismäärää tälle kuukaudelle, mikä on toinen syy, miksi kunnat ja sairaalat ovat todennäköisesti toistaiseksi kieltäytynyt rekisteröimästä ulkomaalaisia ​​tai lähtölistoja kunnes he ovat varmoja, että heillä on tarjontaa. Pattaya on tarjoutunut ostamaan rokotteita omasta budjetistaan, mutta tarvitsee siihen hallituksen luvan.

Jotkut Thaimaan sairaalat ovat kuulemma lisänneet ihmisiä yksityisesti maksettujen rokotteiden listoille, mutta tosiasia on, että ei ole aavistustakaan, milloin niitä on varastossa tai kuinka kauan odotusaikaa kestää.

Tosiasia on, että nykyinen rokotetilanne on kohteliaasti sanottuna nopeasti muuttuva ja sujuva "politiikkaan" säännöllisin muutoksin. Thaimaa on useaan otteeseen ilmoittanut, että ulkomaalaiset voivat osallistua rokoteohjelmaan, mutta se, milloin ulkomaalainen voi saada rokoterokotuksen, on edelleen epäselvä. Ulkomaalaisten tulee odottaa ja olla tietoisia tästä seikasta tutkiessaan mahdollista rokoterekisteröinnin turvaamista ja tehdä parhaansa säilyttääkseen kärsivällisyytensä vaikeassa tilanteessa. Toimitamme vankat päivityksiä sitä mukaa, kun saamme niitä, mutta tällä hetkellä tiedot vaihtelevat voimakkaasti maakunnittain, jopa kunta- ja viisumistatuksiin asti, eikä kaikille ulkomaalaisille ole "yleistä" päivitystä.

Tästä tilanteesta kerromme lisää viikonlopun aikana.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.