Pattaya Cityllä on budjetti ja se on valmis ostamaan itsenäisesti tarpeeksi Covid-19-rokotteita koko alueelle, mutta vaatii hallituksen hyväksynnän

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan kaupungin pormestari puhui eilen 1. kesäkuuta 2021 thaimaalaiselle lehdistölle Banglamungin/Pattayan rokotussuunnitelmasta ja asukkaiden (ja ulkomaalaisten) turhautumisesta siihen, mitä monet pitävät rokoteohjelman hitaana käyttöönotona.

Pattayan pormestari Sonthaya Khunplume totesi, että Thaimaan hallitus on äskettäin muuttanut tulevaa Covid-19-rokotteen jakelusuunnitelmaa kolmella pääkohdalla, jotka seuraavat:

  1. Alueet, joilla on korkea infektiotaso tai joissa on esiintynyt taudinpurkauksia, ovat etusijalla

  2. Talouden ja matkailun kannalta kriittiset alueet ovat etusijalla.

  3. Tietyt ihmisryhmät, joilla on suuri riski tartunnan leviämiselle, kuten taksinkuljettajat, opettajat, ravintolatyöntekijät ja muut "asiakaskohtaiset" roolit, jotka ovat vuorovaikutuksessa monien ihmisten kanssa, ovat myös etusijalla.

Thaimaan hallitus on jo aiempien rokotuskampanjoiden aikana keskittynyt lääkintähenkilökuntaan, ikääntyneisiin ja haavoittuviin, mutta kun he siirtyvät kohti laajempaa joukkorokotuskampanjaa, yllä olevat kohdat pätevät.

Pattayan pormestarin mukaan Chonburi ja Pattaya nimenomaan täyttävät kaikki kolme pistettä, ja siksi niille olisi myönnettävä huomattava määrä rokotteita, jotta suurin osa alueesta voidaan rokottaa. Tällä hetkellä Chonburi aikoo rokottaa vähintään 70 % paikallisesta väestöstä, jotta maakunta, erityisesti Pattaya, voidaan avata rokotetulle ulkomaanmatkailulle lokakuuhun mennessä., Pattayan kaupungin elinehto, joka vastaa arviolta 80 prosentista Pattayan BKT:sta.

Kaupungille ei kuitenkaan vielä tänään, 2. kesäkuuta 2021 mennessä, ole tiedotettu Banglamungin tämän kuun aikana saamien rokotteiden tarkasta määrästä eikä valtakunnallisen massarokotuskampanjan virallisesta käyttöönotosta. Kaupunki valmistautuu parhaillaan olemassa olevalla kalustolla antamaan toisia rokoteannoksia niille, jotka olivat jo saaneet ensimmäisen rokotuksen aiemmin tänä vuonna.

Pattaya News huomauttaa, että Center for Covid-7 Situation Administration on kertonut ulkomaalaisille, että he voivat rekisteröityä rokotteeseen sairaalassaan, jonka sairaustiedot ovat tallessa 2021 alkaen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että heillä on aikataulu siitä, milloin he saavat laukauksen. Lisäksi kommentoijilta ja lukijoilta verkossa on jo tullut lukuisia raportteja, joiden mukaan monet sairaalat ja kunnat ovat ilmoittaneet, että ne eivät hyväksy ulkomaista rekisteröintiä 7. päivänä ennen toistaiseksi, mikä johtuu ensisijaisesti siitä, ettei tiedetä kuinka monta rokotetta heillä on saatavilla tai milloin. emmekä halua, että varatut luettelot ulottuvat tuhansiin nimiin ja numeroihin.

Pormestari Khunplume sanoi ymmärtävänsä kaikkien turhautumisen ja kaupunki (ja Chonburi) on valmiita ja valmiita itsenäisesti ostamaan omasta budjetistaan, jakamaan ja ottamaan käyttöön rokotteet alueella, mikä hänen mukaansa helpottaa valtion työtä.

Valitettavasti tämä suunnitelma tarvitsee vihreää valoa keskushallinnolta (samoin kuin rokotetoimitukset, maksetaan tai ei) ja monet muutkin maakunnat ovat keränneet varoja ja haluavat ostaa rokotteita asukkailleen. Ei ole ollut merkkejä suuntaan tai toiseen siitä, että tämä suunnitelma olisi saatettu vihreäksi, vaikka Thaimaan hallitus on useaan otteeseen todennut, että se ei vastusta yksityisiä järjestöjä turvaamassa rokotteita eivätkä estä ketään tekemästä niin, mutta tarvikkeiden on oltava saatavilla. etukäteen ja prioriteettiryhmät on täytettävä.

Pormestari kuitenkin totesi, että koska Chonburi täyttää kaikki kolme uutta tärkeää uutta rokoteohjeiden jakelua koskevaa kriteeriä, he odottavat tarpeeksi täyttämään tarpeitaan hyvin lähitulevaisuudessa. Jatkamme tämän aiheen päivittämistä, kun saamme lisätietoja.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.33 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/