Pattaya City ehdottaa "Pattaya Move On" -matkailuohjelmaa Thai Covid Centerille toivottaakseen tervetulleiksi rokotetut ulkomaalaiset ilman karanteenia lokakuuhun mennessä

Pattaya -

Pattayan kaupungin viranomaiset yhdessä Pattayan Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) ja Pattayan yrityssektorin kanssa aikovat ehdottaa Center for Covid-19 Situation Administrationille eli CCSA:lle "Pattaya Move On" -matkailuohjelmaa, joka toivottaa tervetulleiksi rokotetut ulkomaiset matkailijat. kaupunkiin ilman karanteenia vuoden 4 neljännellä neljänneksellä.

On tärkeää huomata, että tämän artikkelin tiedot ovat tällä hetkellä ehdotuksia ja voivat muuttua nopeasti. Niitä ei voida taata, mutta se on nykyinen suunnitelma, jonka mukaan kaupunki etenee.

Pattayan pormestari Sonthaya Khunpluem totesi paikallisen kokouksen puheenjohtajana tänään, 26. toukokuuta, että "Pattaya Move On" -hanke on Pattayan kaupungin ja Thaimaan matkailuviranomaisen yhteistyön alainen matkailun elvyttämiseksi paikallisissa matkailukohteissa, erityisesti Bang Lamungissa. ja Sattahip District, suunnitelman ytimenä.

Neo Pattayan luottamus- ja turvallisuusmatkailuidean taustalla oleva ehdotus toivottaa tervetulleiksi rokotetut turistit maista, joissa on kansanterveysministeriön tilastojen mukaan alhainen Covid-19-tartuntojen riski. Vierailijoiden tulee olla täysin rokotettuja alkuperämaan sertifioimalla rokotteella enintään vuoden kuluttua. Alle 12-18-vuotiaat lapset tarvitsevat Covid-19-negatiivisen todistuksen 72 tuntia ennen matkaa. Nuoremmat lapset eivät tarvitse mitään, mutta heidän on pysyttävä vanhempiensa luona koko ajan.

Saapuessaan turistien on asuttava SHA (Safety and Health Administration) -sertifioiduissa hotelleissa vain kahdella alueella, Bang Lamungissa ja Sattahipissa, koko oleskelunsa ajan ja he voivat nauttia Pattayan viranomaisen määrittämillä alueilla 7 päivää ennen lähtöä. muille maakunnan alueille. Covid19-testi vaaditaan viidentenä päivänä, ja jos negatiivinen on, turistit voivat matkustaa vapaasti seitsemäntenä päivänä.

Luetteloa ehdotetuista toimista ei julkistettu tai keskusteltu muuten kuin että pääsy rannalle olisi osa suunnitelmaa. On myös epäselvää, voisivatko turistit matkustaa yksin vai tarvitsevatko he oppaan. Osa keskustelusta on ollut vain SHA:n määrittelemien kuljetusten käyttäminen matkustamiseen ensimmäisen seitsemän päivän ajan.

Suunnitelma toteutetaan Thaimaan vakiotoimintamenettelyn 12 toimenpiteen puitteissa, mukaan lukien toimenpiteet kansainvälisten lentojen tukemiseksi U-Tapaon kansainvälisellä lentokentällä ja Suvarnabhumin kansainvälisellä lentokentällä; toimenpiteet matkustamiseksi lentokentältä majoituspaikkaan; asiakaspalvelutoimenpiteet hotelliin saapuessaan, rantamatkailutoimenpiteet; yhteisten lepoalueiden hoitotoimenpiteet; matkailu ja navigointi; ja toimenpiteet palveluntarjoajien sertifioimiseksi SHA+ -standardin mukaisesti.

Toteuttamalla suunnitelman Pattayan kaupungin on jaettava Covid-19-rokotteet vähintään 70 prosentille Banglamungin ja Sattahipin alueiden väestöstä heinäkuun loppuun mennessä, jotta kaupunki avataan uudelleen turisteille lokakuun vilkkaan matkailukauden aikana. Ulkomaalaisten matkailijoiden pääkohde ovat Saksan ja Venäjän kansalaiset, pormestari totesi.

"Ehdotus esitellään kansanterveysministeriölle ennen siirtymistä Taloushallintokeskukselle (CESA) ja Covid-19 -tilannehallintokeskukselle (CCSA) ennen kesäkuun puoliväliä rokotussuunnitelmien noudattamiseksi. jonka hallitus asetti Pattaya Citylle ja matkailualalle”, Sonthaya päätti.

Pattayan suunnitelma tulee olemaan erittäin riippuvainen Phuketin samanlaisen suunnitelman hyvin sujumisesta, jonka on tarkoitus alkaa heinäkuussa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.