Koh Larnin saaren asukkaat äänestävät sen puolesta, että saari pysyy suljettuna ulkomaalaisille vielä vähintään kaksi viikkoa

Koh Larn-

Äänet ovat mukana.

Saari, joka on osittain oman valtuuston ja vanhimman hallinnassa, järjesti viikonloppuna kansanäänestyksen, jossa päätettiin, avaavatko he saaren uudelleen turisteille, heidän tärkeimmälle tulolähteelleen.

Koh Larn on ollut suljettuna toukokuun 5. päivästä lähtien, kuten täällä raportoimme, Covid-19:n aiheuttaman huolen vuoksi.

Saaren tulot ovat lähes 100-prosenttisesti riippuvaisia ​​turisteista, ja se on Bangkokia lähin suuri saari, joka houkuttelee tuhansia turisteja Bangkokista ja muista lähiprovinsseista, kun se on auki. Vaikka tilanne erityisesti Pattayalla on parantunut Covid-19:n aikoihin ja useimmat Chonburi-tapaukset tulevat tehtailta ja siirtotyöläisleireiltä, ​​jotka eivät tyypillisesti matkusta tai poistu töistään/asuntolaisistaan. Saaren asukkaiden suurin huolenaihe on, että jos saari avattaisiin, bangkokialaiset virrasivat sisään ja mahdollisesti tuovat Covid-19:n mukanaan. .

Bangkok on tällä hetkellä Covid-19-epidemian keskus Thaimaassa.

Tämä on samanlainen ajatusprosessi kuin miksi Pattaya ja Jomtien ovat tiukkoja rantojen ja muiden matkailukohteiden suhteen, kun kuvernööri jättää ne kiinni, Chonburin virkamiesten mukaan. Vaikka taloudellinen tuska on todella ilmeistä viime aikoina katsellessa suurinta osaa Pattayasta, yleinen ajatusprosessi on, että kaupungin on vältettävä laajalle levinneitä tapauksia, kuten Bangkokia, kunnes rokotusohjelma käynnistyy, jos he haluavat avautua ulkomaisille turisteille. myöhemmin tänä vuonna, lokakuussa.

Koh Si Chang, kuten huomautus, pysyy auki (mutta ei ole niin suosittu turistien keskuudessa), samoin kuin Koh Samed ja Koh Chang etelämpänä.

Kuva: Koh Larn Public Relations

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/